AlimentsDeProp
Comparte:

Es crea un nou cercador #AlimentsDeProp que posa en contacte a la ciutadania i ha les empreses del territori amb iniciatives per portar el producte porta a porta i que ajudarà al sector agroalimentari.

L’usuari trobarà diferents propostes públiques i privades dels productors del territori català.

Prodeca

#AlimentsDeProp facilita el contacte entre els consumidors i els productors agroalimentaris locals en aquest context d’excepcionalitat

Un dels efectes del coronavirus és que productors agroalimentaris s’han trobat amb el tancament d’escoles, restaurants, mercats ambulants d’aliments frescos… dels quals n’eren proveïdors o paradistes, i estan tenint ara dificultats per vendre els seus productes. Hi ha, alhora, una demanda interessada en poder contactar amb aquests productors.

En aquest context d’excepcionalitat, posem a disposició un llistat d’iniciatives col·lectives i, també, individuals identificades per àmbit territorial i per categoria de producte per augmentar-ne la visibilitat i facilitar la comercialització.

Centralitzem a través d’#AlimentsDeProp totes les iniciatives col·lectives i individuals per cobrir tot el territori. Si sou productors/es; ramaders/es; pescadors/es; o elaboradors/es i voleu aparèixer al web, complimenteu la vostra fitxa a traves del formulari. Podeu informar dels productes que teniu disponibles, publicar-ne fotografies i especificar la vostra forma de comercialització.

Consulta a temps real les interaccions:

La iniciativa #AlimentsDeProp segueix a Twitter.

El lliurament dels productes s’haurà de realitzar seguint les indicacions del Departament de Salut sobre les Mesures per a la contenció de la transmissió de COVID-19: Recomanacions per al repartiment a domicili d’aliments. Aquestes mesures i recomanacions estaran subjectes a les modificacions que es puguin aplicar des del mateix Departament de Salut.

Per qualsevol dubte, contacta’ns:
laura.marti@gencat.cat Prodeca: 93 552 48 20

 

Prodeca

Prodeca és l’empresa pública del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya que té com a finalitat promoure el sector i els productes agroalimentaris catalans, en el mercat nacional i internacional, Treballem coordinadament amb les associacions empresarials i amb les entitats i organitzacions de promoció del nostre àmbit.

DADES DE CONTACTE: Gran Via de les Corts Catalanes, 620, pral. 

08007 BARCELONA T. (+34) 935 524 820

____________________________________________________________________________________________________

Redacció: WBPRESS By Salvador Llauradó | 04 | 06 | 2020

Comparte:

Articulos relacionados

La garnatxa s’adapta millor als episodis de sequera

La garnatxa s’adapta millor als episodis de sequera

L’investigador del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV Toni Sànchez-Ortiz ha analitzat les dues varietats de raïm majoritàries al Priorat, la garnatxa i la carinyena, i n’ha estudiat la vulnerabilitat davant del canvi climàtic i com el comportament...

LA DO MONTSANT, LA DOQ PRIORAT i LA DO TERRA ALTA UNIDES CONTRA EL FRAU

LA DO MONTSANT, LA DOQ PRIORAT i LA DO TERRA ALTA UNIDES CONTRA EL FRAU

Arran de les informacions publicades en diversos mitjans en els darrers dies, la Denominació d’Origen Montsant, la Denominació d’Origen Qualificada Priorat i la Denominació d’Origen Terra Alta han decidit fer públiques algunes irregularitats detectades mesos enrere i...

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »