BELL CROS PRESENTA “ONE OFF #1”, EL SEU PRIMER VI NATURAL, EN UNA EDICIÓ LIMITADA
Comparte:

Fa tan sols dues setmanes, el celler de la DO Montsant va llençar dues noves referències molt estiuenques:

L’Amic i la Figaflor, que completaven l’entrada de gama.

Ara, amb el ONE OFF, aposten per provar de fer diferents vins i estils i seguir aprenent.

Es tracta del primer vi de la col·lecció ONE OFF, anomenada així perquè són coses que només es fan una vegada. Per tant, edicions limitades que a Bell Cros li serveixen per seguir explorant nous camins i treballar en vins que els agraden i en que creuen.

ONE OFF #1, elaborat de nou per l’enòleg Joan Asens, és un Cabernet Sauvignon 100%, cultivat orgànicament. Ha estat fermentat amb llevats nadius, sense sulfits afegits i sense clarificació ni filtració.

Nous camins, elaboracions i maneres de dispensar el vi

La presentació d’aquest vi no és l’única novetat, ja que, a més, el celler està treballant també en els seus vins en Key Keggs, una nova manera de dispensar vi a granel de qualitat. De fet, es tracta d’un format que ja s’està implantant precisament a països com Suècia (país d’origen dels propietaris del celler, Ann i Peter Skoglund). I tot i que per ara aquest format no es pot incloure sota el paraigua de la DO Montsant, ja han fet les primeres proves i s’està explorant la distribució de vi en aquest format.

Key Keggs

La millor protecció
La qualitat primer

L’innovador disseny del sistema *KeyKeg es basa en anys de recerca i experiència pràctica. Es reflecteix directament en la qualitat de la cervesa, el vi, la sidra o els refrescos en els nostres lleugers barrils de PET. Amb el sistema KeyKeg la qualitat i la seguretat van juntes en tota la cadena de subministrament, des de l’ompliment i el transport fins que s’aboca i serveix als consumidors. Aquestes característiques són la raó que KeyKeg reemplaci cada vegada més als barrils d’acer en el futur, i no hi hagi tornada enrere. Més de mil clients a tot el món ara han canviat a KeyKegs. El sistema KeyKeg és actualment conegut a tot el món.

El còmode format i la pràctica ansa asseguren que tothom pugui començar a treballar amb *KeyKegs immediatament. Els barrils són també lleugers i fàcils per a apilar, i el sistema *KeyKeg estalvia un espai valuós durant d’emmagatzematge i transport. En la cadena tots gaudeixen d’aquests avantatges – els productors, els distribuïdors, els restaurants i bars i els consumidors.

https://www.keykeg.com

 

| 12 | 06 | 2020 | Tarragona – Font: Pcats Comunicació Barcelona

Comparte:

Articulos relacionados

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »
Verificado por MonsterInsights