BELL CROS PRESENTA “ONE OFF #1”, EL SEU PRIMER VI NATURAL, EN UNA EDICIÓ LIMITADA
Comparte:

Fa tan sols dues setmanes, el celler de la DO Montsant va llençar dues noves referències molt estiuenques:

L’Amic i la Figaflor, que completaven l’entrada de gama.

Ara, amb el ONE OFF, aposten per provar de fer diferents vins i estils i seguir aprenent.

Es tracta del primer vi de la col·lecció ONE OFF, anomenada així perquè són coses que només es fan una vegada. Per tant, edicions limitades que a Bell Cros li serveixen per seguir explorant nous camins i treballar en vins que els agraden i en que creuen.

ONE OFF #1, elaborat de nou per l’enòleg Joan Asens, és un Cabernet Sauvignon 100%, cultivat orgànicament. Ha estat fermentat amb llevats nadius, sense sulfits afegits i sense clarificació ni filtració.

Nous camins, elaboracions i maneres de dispensar el vi

La presentació d’aquest vi no és l’única novetat, ja que, a més, el celler està treballant també en els seus vins en Key Keggs, una nova manera de dispensar vi a granel de qualitat. De fet, es tracta d’un format que ja s’està implantant precisament a països com Suècia (país d’origen dels propietaris del celler, Ann i Peter Skoglund). I tot i que per ara aquest format no es pot incloure sota el paraigua de la DO Montsant, ja han fet les primeres proves i s’està explorant la distribució de vi en aquest format.

Key Keggs

La millor protecció
La qualitat primer

L’innovador disseny del sistema *KeyKeg es basa en anys de recerca i experiència pràctica. Es reflecteix directament en la qualitat de la cervesa, el vi, la sidra o els refrescos en els nostres lleugers barrils de PET. Amb el sistema KeyKeg la qualitat i la seguretat van juntes en tota la cadena de subministrament, des de l’ompliment i el transport fins que s’aboca i serveix als consumidors. Aquestes característiques són la raó que KeyKeg reemplaci cada vegada més als barrils d’acer en el futur, i no hi hagi tornada enrere. Més de mil clients a tot el món ara han canviat a KeyKegs. El sistema KeyKeg és actualment conegut a tot el món.

El còmode format i la pràctica ansa asseguren que tothom pugui començar a treballar amb *KeyKegs immediatament. Els barrils són també lleugers i fàcils per a apilar, i el sistema *KeyKeg estalvia un espai valuós durant d’emmagatzematge i transport. En la cadena tots gaudeixen d’aquests avantatges – els productors, els distribuïdors, els restaurants i bars i els consumidors.

https://www.keykeg.com

 

| 12 | 06 | 2020 | Tarragona – Font: Pcats Comunicació Barcelona

Comparte:

Articulos relacionados

El Celler Masroig preveu una verema més curta i de bona qualitat

El Celler Masroig preveu una verema més curta i de bona qualitat

El Celler Masroig preveu una verema més curta i de bona qualitat El Celler Masroig porta immers en la campanya de verema des del passat 23 d’agost, començant amb les varietats blanques –garnatxa blanca i macabeu– i es preveu que s’allargui fins als primers dies...

Tornen els dissabtes de Barbequiú! de TORELLÓ

Tornen els dissabtes de Barbequiú! de TORELLÓ

Tornen els dissabtes de Barbequiú! de TORELLÓ L’esdeveniment més festiu de Torelló torna a ser aquí! Després de l’èxit de l’any passat, tornem a organitzar la Barbequiú pels dissabtes 17 i 24 de setembre, dissabtes 1 i 8 d'octubre, podreu gaudir d’una experiència...

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »