Castell d’Or ha renovat les etiquetes d’una de les seves línies més emblemàtiques i conegudes, Flama d’Or.
Comparte:

Flama d’Or renova la seva imatge amb una aposta elegant i simbòlica

Les noves etiquetes d’aquesta línia estan inspirades en alguns dels pilars més destacats del grup: el valor originari de la vinya, el respecte a la natura i la delicadesa de les diferents varietats de raïm

Castell d’Or ha renovat les etiquetes d’una de les seves línies més emblemàtiques i conegudes, Flama d’Or.

Les noves etiquetes estan inspirades en dos dels pilars més destacats del grup, el valor que té la vinya i el respecte cap a la terra en el procés d’elaboració dels caves així com l’elegància i delicadesa de les diferents varietats de raïm que donen lloc als caves Flama d’Or, reconegut internacionalment amb premis com el Concurs Mondial de Bruxelles o Mundus Vini 2020.

La nova etiqueta dóna un protagonisme més notable al cep de vinya, evocant una flama que neix de la terra i que donarà lloc a les diferents varietats que, combinades, crearan vins i caves únics.

La vinya serigrafiada en daurat com a element inequívocament protagonista i per realçar el seu valor i els orígens del producte que el consumidor rebrà, directament, de la natura a les seves mans.

En el Flama d’Or Brut Nature, el Flama d’Or Semi sec i el Flama d’Or Brut recolzarà la nova etiqueta, una ampolla en tons verdosos que recorden la vinya i la natura en la seva màxima esplendor i força.

En el cas del Flama d’Or Brut Rosé, en el seu color identificarem el característic rosat de la varietat Trepat, que és la base d’aquest cava amb personalitat, afruitat i aromàtic.

Per últim, també s’ha renovat l’etiqueta del Flama d’Or Brut Reserva Imperial de les varietats Xarel·lo, Macabeu, Parellada i Chardonnay.

Amb una etiqueta elegant, geomètrica i amb una tonalitat en marró fosc, que representa la màxima expressió del nostre ‘terroir’ d’on sorgeixen totes les varietats que configuren un gust fi i elegant, i un post gust persistent amb combinació de fruita i criança.

El minimalisme i l’elegància defineixen la nova imatge d’aquesta línia de Castell d’Or que marida amb la gastronomia amb la mateixa versatilitat i elegància que la seva nova imatge.

La textura delicada del paper en negre o un blanc acarat posa en valor aquesta vinya daurada i primaveral.

Castell d’Or, la unió de 13 cellers

Castell d’Or neix el 2006 de la unió de 13 cellers de diferents zones vitivinícoles del Penedès, la Conca de Barberà, Priorat, Tarragona i Montsant.

Aquests cellers, amb una història centenària, aposten per unir els seus esforços i coneixements en els processos de producció, elaboració, envasat i distribució de vins, cava i olis elevant l’estàndard de qualitat dels seus productes fins a obtenir el reconeixement i el prestigi en tot el món de les seves marques.

Vila-rodona, 26 de novembre de 2020 Fuente: FCAC y Castell d’Or

 

Comparte:

Articulos relacionados

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »
Verificado por MonsterInsights