Castell d’Or ha renovat les etiquetes d’una de les seves línies més emblemàtiques i conegudes, Flama d’Or.
Comparte:

Flama d’Or renova la seva imatge amb una aposta elegant i simbòlica

Les noves etiquetes d’aquesta línia estan inspirades en alguns dels pilars més destacats del grup: el valor originari de la vinya, el respecte a la natura i la delicadesa de les diferents varietats de raïm

Castell d’Or ha renovat les etiquetes d’una de les seves línies més emblemàtiques i conegudes, Flama d’Or.

Les noves etiquetes estan inspirades en dos dels pilars més destacats del grup, el valor que té la vinya i el respecte cap a la terra en el procés d’elaboració dels caves així com l’elegància i delicadesa de les diferents varietats de raïm que donen lloc als caves Flama d’Or, reconegut internacionalment amb premis com el Concurs Mondial de Bruxelles o Mundus Vini 2020.

La nova etiqueta dóna un protagonisme més notable al cep de vinya, evocant una flama que neix de la terra i que donarà lloc a les diferents varietats que, combinades, crearan vins i caves únics.

La vinya serigrafiada en daurat com a element inequívocament protagonista i per realçar el seu valor i els orígens del producte que el consumidor rebrà, directament, de la natura a les seves mans.

En el Flama d’Or Brut Nature, el Flama d’Or Semi sec i el Flama d’Or Brut recolzarà la nova etiqueta, una ampolla en tons verdosos que recorden la vinya i la natura en la seva màxima esplendor i força.

En el cas del Flama d’Or Brut Rosé, en el seu color identificarem el característic rosat de la varietat Trepat, que és la base d’aquest cava amb personalitat, afruitat i aromàtic.

Per últim, també s’ha renovat l’etiqueta del Flama d’Or Brut Reserva Imperial de les varietats Xarel·lo, Macabeu, Parellada i Chardonnay.

Amb una etiqueta elegant, geomètrica i amb una tonalitat en marró fosc, que representa la màxima expressió del nostre ‘terroir’ d’on sorgeixen totes les varietats que configuren un gust fi i elegant, i un post gust persistent amb combinació de fruita i criança.

El minimalisme i l’elegància defineixen la nova imatge d’aquesta línia de Castell d’Or que marida amb la gastronomia amb la mateixa versatilitat i elegància que la seva nova imatge.

La textura delicada del paper en negre o un blanc acarat posa en valor aquesta vinya daurada i primaveral.

Castell d’Or, la unió de 13 cellers

Castell d’Or neix el 2006 de la unió de 13 cellers de diferents zones vitivinícoles del Penedès, la Conca de Barberà, Priorat, Tarragona i Montsant.

Aquests cellers, amb una història centenària, aposten per unir els seus esforços i coneixements en els processos de producció, elaboració, envasat i distribució de vins, cava i olis elevant l’estàndard de qualitat dels seus productes fins a obtenir el reconeixement i el prestigi en tot el món de les seves marques.

Vila-rodona, 26 de novembre de 2020 Fuente: FCAC y Castell d’Or

 

Comparte:

Articulos relacionados

La creación de valor, clave para el vino de Rioja

La creación de valor, clave para el vino de Rioja

La creación de valor, clave para el vino de Rioja Una jornada organizada por Grupo Rioja profundiza en las claves que permiten crecer en valor e interactuar en un mercado que se inclina a una ‘premiumización’ del producto Coincidiendo con su asamblea anual, Grupo...

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »