El Cossetània Cava Brut Reserva, premiat amb una Medalla d’Or al Concurs MUNDUS VINI pring Tasting 2021
Comparte:

El Cava Cossetània Brut Reserva s’ha endut una medalla d’or

al Concurs Internacional Mundus Vini que té lloc a Alemània dues vegades a l’any.

L’organització acaba de fer públics els resultats on Castell d’Or ha sigut reconegut amb aquesta medalla a la qualitat del seu producte.

El Cava Cossetània Brut Reserva assoleix aquest guardó en un dels concursos més prestigiosos del panorama vitivinícola internacional, per segon any consecutiu, consolidant així el seu reconeixement en el mercat europeu.

El Cava, amb medalla d’or, és un cupatge de les varietats Xarel·lo, Macabeu i Parellada, i es caracteritza per ser fresc, intens, ben equilibrat, harmònic i amb una bona i llarga persistència al post gust.

És afruitat i, posteriorment, apareixen notes florals i de mel, molt agradables i pròpies de la criança en ampolla. Un cava únic per la seva expressivitat i aromes.

Aquesta és la 28a edició del Concurs Internacional del Vi MUNDUS VINI (tast de primavera).

El certament va ser fundat per l’editorial líder en el sector vitivinícola Meininger Verlag i ha estat una de les competicions de vins més destacades del món del vi i el cava.

La importància d’aquesta competició tant a Alemanya com en la resta del món queda demostrada amb els més d’11 000 vins presentats cada any.

L’objectiu del concurs és fomentar la qualitat i promoure la comercialització dels vins presentats a concurs. Així mateix està pensat per a oferir un fòrum als productors, viticultors, importadors i consumidors que, d’una banda, permeti comparar els diferents vins a fi de facilitar l’orientació i la decisió de compra i, d’altra banda, arribi a un ampli públic.

El jurat són personalitats que gaudeixen d’una gran reputació en el món del vi. Aquests inclouen: enòlegs capacitats, excel·lents sommeliers, reconeguts detallistes especialitzats amb un coneixement sobre el vi superior a la mitjana, periodistes especialitzats i científics de tot el món.

Reconeixement al Cava Castell d’Or Brut Rosat   

D’altra banda, Castell d’Or ha rebut la medalla de plata pel Cava Castell d’Or Brut Rosat al Concours Mondial de Bruxelles, a Bèlgica.

Aquesta competició ha estat una sessió avançada a la totalitat del premi que tindrà lloc properament. 

La competició ha estat dedicada exclusivament als vins rosats i organitzada per primera vegada en resposta al creixent interès per aquest tipus de vi a tot el món.

Vila-rodona (Tarragona), 18 de març 2021

Fuente FCAC

WB – Salvador Llauradó – Tarragona

Comparte:

Articulos relacionados

El Celler Masroig preveu una verema més curta i de bona qualitat

El Celler Masroig preveu una verema més curta i de bona qualitat

El Celler Masroig preveu una verema més curta i de bona qualitat El Celler Masroig porta immers en la campanya de verema des del passat 23 d’agost, començant amb les varietats blanques –garnatxa blanca i macabeu– i es preveu que s’allargui fins als primers dies...

Tornen els dissabtes de Barbequiú! de TORELLÓ

Tornen els dissabtes de Barbequiú! de TORELLÓ

Tornen els dissabtes de Barbequiú! de TORELLÓ L’esdeveniment més festiu de Torelló torna a ser aquí! Després de l’èxit de l’any passat, tornem a organitzar la Barbequiú pels dissabtes 17 i 24 de setembre, dissabtes 1 i 8 d'octubre, podreu gaudir d’una experiència...

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »