El Cossetània Cava Brut Reserva, premiat amb una Medalla d’Or al Concurs MUNDUS VINI pring Tasting 2021
Comparte:

El Cava Cossetània Brut Reserva s’ha endut una medalla d’or

al Concurs Internacional Mundus Vini que té lloc a Alemània dues vegades a l’any.

L’organització acaba de fer públics els resultats on Castell d’Or ha sigut reconegut amb aquesta medalla a la qualitat del seu producte.

El Cava Cossetània Brut Reserva assoleix aquest guardó en un dels concursos més prestigiosos del panorama vitivinícola internacional, per segon any consecutiu, consolidant així el seu reconeixement en el mercat europeu.

El Cava, amb medalla d’or, és un cupatge de les varietats Xarel·lo, Macabeu i Parellada, i es caracteritza per ser fresc, intens, ben equilibrat, harmònic i amb una bona i llarga persistència al post gust.

És afruitat i, posteriorment, apareixen notes florals i de mel, molt agradables i pròpies de la criança en ampolla. Un cava únic per la seva expressivitat i aromes.

Aquesta és la 28a edició del Concurs Internacional del Vi MUNDUS VINI (tast de primavera).

El certament va ser fundat per l’editorial líder en el sector vitivinícola Meininger Verlag i ha estat una de les competicions de vins més destacades del món del vi i el cava.

La importància d’aquesta competició tant a Alemanya com en la resta del món queda demostrada amb els més d’11 000 vins presentats cada any.

L’objectiu del concurs és fomentar la qualitat i promoure la comercialització dels vins presentats a concurs. Així mateix està pensat per a oferir un fòrum als productors, viticultors, importadors i consumidors que, d’una banda, permeti comparar els diferents vins a fi de facilitar l’orientació i la decisió de compra i, d’altra banda, arribi a un ampli públic.

El jurat són personalitats que gaudeixen d’una gran reputació en el món del vi. Aquests inclouen: enòlegs capacitats, excel·lents sommeliers, reconeguts detallistes especialitzats amb un coneixement sobre el vi superior a la mitjana, periodistes especialitzats i científics de tot el món.

Reconeixement al Cava Castell d’Or Brut Rosat   

D’altra banda, Castell d’Or ha rebut la medalla de plata pel Cava Castell d’Or Brut Rosat al Concours Mondial de Bruxelles, a Bèlgica.

Aquesta competició ha estat una sessió avançada a la totalitat del premi que tindrà lloc properament. 

La competició ha estat dedicada exclusivament als vins rosats i organitzada per primera vegada en resposta al creixent interès per aquest tipus de vi a tot el món.

Vila-rodona (Tarragona), 18 de març 2021

Fuente FCAC

WB – Salvador Llauradó – Tarragona

Comparte:

Articulos relacionados

ASSOCIATION DE LA SOMMELLERIE INTERNATIONALE JOINS WINE IN MODERATION

ASSOCIATION DE LA SOMMELLERIE INTERNATIONALE JOINS WINE IN MODERATION

Wine in Moderation is pleased to announce that the Association de la Sommellerie Internationale (ASI) joins the movement as an Associated Partner endorsing the social sustainability movement of the wine sector. Wine in Moderation and the Association de la Sommellerie...

ARRIBA LA FESTA DE LA VEREMA A LA DO ALELLA

ARRIBA LA FESTA DE LA VEREMA A LA DO ALELLA

La 47a edició de la Festa de la Verema d’Alella arrenca amb un programa d’allò més ambiciós.   Del 2 al 8 de setembre, la viticultura i la gastronomia seran les protagonistes, amb tot un seguit d’activitats que van des de tastos i visites a cellers, fins a activitats...

Etiquetes d’aliments clares i netes. Jornada tècnica en línia

Etiquetes d’aliments clares i netes. Jornada tècnica en línia

Jornada tècnica en línia Divendres, 17 de setembre de 2021 L’Escola Agrària de l’Empordà us proposa una nova jornada en el sector de la indústria alimentària. Les noves tendències dels consumidors que busquen aliments poc processats obliguen a les empreses a adaptar...

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »