CEPIVE GRUP COOPERATIU CONTINUA CREIXENT
Comparte:

La unitat de producció vitivinícola més gran de Catalunya i de la DO Cava, CEVIPE Grup Cooperatiu continua creixent.

Amb la incorporació de dues noves cooperatives amplia fins a quinze el nombre de cooperatives de 1r grau associades al Grup, concretament la Vinícola de Nulles, (Alt Camp) i L’Agrària Espluguenca de l’Espluga Calba, (Les Garrigues).

Amb aquestes incorporacions la implantació territorial de CEVIPE Grup Cooperatiu augmenta dins de la DO Cava i es fa present dins la DO Costers del Segre.

La Vinícola de Nulles-Celler Adernats fundada l’any 1917 compta amb més de 100 socis, 400 hectàrees de cultiu de les diferents varietats autòctones, i un edifici considerat una de les Catedrals del vi, obra de l’Arquitecte Cèsar Martinell, un dels màxims exponents del moviment modernista.

L’Agrària Espluguenca va ser fundada l’any 1957 gràcies a l’esforç d’un grup de pagesos que van creure amb la unió cooperativa i en l’actualitat compta amb més de 160 socis.

Produeix vi dins de la DO Costers del Segre i la DO Cava amb les seves varietats Macabeu i Parellada. Així com oli d’oliva amb DO Garrigues.

El model cooperatiu es consolida com una aposta ferma capaç d’enfortir i donar resposta als seus associats davant dels reptes actuals i de futur.

Comunicació de Cevipe Grup Cooperatiu

comunicacio@cevipe.coop

 

| 06 | 08 2020 | Fuente:FCAC

WINEBLACK

et recomanem l’edició 2020 del Terrer

Comparte:

Articulos relacionados

PLENO DE MEDALLAS PARA LOS VINOS ECOLÓGICOS DE LA DOP JUMILLA

PLENO DE MEDALLAS PARA LOS VINOS ECOLÓGICOS DE LA DOP JUMILLA

PLENO DE MEDALLAS PARA LOS VINOS ECOLÓGICOS DE LA DOP JUMILLA  2 OROS, 11 PLATAS Y 4 BRONCES CERTIFICAN QUE LOS ECOLÓGICOS EN JUMILLA SON DE CALIDAD La publicación británica The Drink Business, premió el pasado mes a 17 vinos ecológicos de la DOP Jumilla en su Global...

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »