COMPRA LA CAIXA DE VI DELS VITICULTORS DE LA DOQ PRIORAT solidaritat amb #COVID19 i els nostres vins de viticultors del Priorat
Comparte:

Caixa dels viticultors de la DOQ Priorat​

Amb la Caixa dels Viticultors, tu també ajudes a preservar la terra i la vinya

Nosaltres, els cellers familiars de la DOQ Priorat volem compartir amb tu l’emoció que sentim per aquest petit territori, on hem aconseguit amb anys i esforç mantenir les vinyes i la viticultura tradicional.

COMPRA LA CAIXA DE VI DELS VITICULTORS DE LA DOQ PRIORAT

SOLIDARITAT AMB DUES BONES CAUSES

Des de Wine Black volem remarcar que comprant una de les seleccions de vins que ens proposen vinsdeviticultorsdoqpriorat.com ajudem als petits productors, que dia a dia lluiten per preservar les seves terres, amb el treball constant i ara agreujat per aquesta crisi, molts d’ells gràcies a aquestes petites accions vostres podran fer front aquest moment i garantir la continuïtat dels seus oficis i que molts d’ells són famílies que depenen de la terra, ja que poques ajudes estan reverend de les administracions.

Fen territori comprant vins de la nostra terra, comprem productes de proximitat i ajudarem a molta gent que està darrere d’aquesta proposta solidària i a més donaràs una part per la investigació del COVID19.

Què conté la caixa de vi dels viticultors? 

6 ampolles diferents de vi elaborades per cellers de viticultors de la DOQ Priorat. 

Es pot triar prèviament el vi de la caixa?

És un contingut tancat: 6 vins de 6 cellers de viticultors diferents. Hem elaborat diverses seleccions, que us mostrarem ben aviat.

Quin benefici té?

Ajudar les petites empreses familiars que es dediquen a la viticultura a la DOQ Priorat. Assegurar la continuïtat de l’activitat. Ajudar a preparar la propera collita. Preservar el territori.

Aportarem 6€ per cada caixa; un euro per ampolla de vi venuda a la investigació del COVID 19.

Col·laborem amb els projectes “Kids Corona”, de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, i amb #JOEMCORONO, de l’equip de metges i investigadors de la Fundació Lluita contra la SIDA, IrsiCaixa i l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.

Fes CLIC aquí per Comprar: Caixa dels viticultors DOQ Priorat per 72,6€

 

 

Quants viticultors participen en aquesta proposta?

Viticultors elaboradors de la DOQ Priorat, que majoritàriament corresponen a petits cellers familiars

 

Comparte:

Articulos relacionados

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »
Verificado por MonsterInsights