LA DO MONTSANT, PRESENT A L’EDICIÓ 2020 DE PROWINE CHINA a SHANGHAI
Comparte:

LA DO MONTSANT, PRESENT A L’EDICIÓ 2020 DE PROWINE CHINA a SHANGHAI

Del 10 al 12 de novembre, vuit cellers de la DO MONTSANT, presents en L’EDICIÓ 2020 DE PROWINE CHINA de la mà dels seus representants:

  • Celler Cairats,
  • Celler de Capçanes,
  • Celler Masroig,
  • Celler Vendrell Rived,
  • Cellers Sant Rafel,
  • Coca i Fitó,
  • Cooperativa Falset Marçà, 
  • Vinyes Domènech

La Denominació d’Origen Montsant serà present aquesta setmana a Xangai per participar de ProWine China, que enguany se celebra del 10 al 12 de novembre.

La fira celebra la seva setena edició amb unes xifres creixents any rere any.

En la passada edició va reunir a 820 productors i distribuïdors de vi provinents de 37 països diferents, que van aconseguir atreure un total de 20.640 visitants professionals, un 9% més que en l’edició de 2018.

La DO Montsant, que té en el mercat xinès un dels mercats creixents pel que fa al consum de vins Montsant, comptarà amb un estand propi en col·laboració amb PRODECA, on els assistents podran conèixer els vins dels vuit cellers participants de la mà dels seus delegats a la fira: Celler Cairats, Celler de Capçanes, Celler Masroig, Celler Vendrell Rived, Cellers Sant Rafel, Coca i Fitó, Cooperativa Falset Marçà i Vinyes Domènech.

A més de passar-se per l’estand, els assistents podran participar d’una masterclass sobre la DO Montsant.

Un tast que conduirà Sam Chen, un dels ambaixadors que la DO té a la Xina, i que va visitar la comarca en la darrera missió inversa que es va celebrar el passat 2019.

La masterclass estarà centrada en les garnatxes i carinyenes del Montsant, i els participants podran tastar una referència de cada un dels cellers que participen de la fira.

La DO Montsant no ha volgut perdre l’oportunitat de participar un cop més en aquesta fira en un any especialment complicat pel que fa a les vendes i l’exportació, que en el cas de la DO Montsant suposa el 40% de la comercialització segons dades corresponents al 2018.

En el rànquing de països, la Xina és, a més, un dels països que més puja pel que fa a volum d’exportació, passant de la 12a posició que ocupava en 2017 a la 5a en 2018, i situant-se així entre els principals mercats internacionals juntament amb els EUA, Alemanya, Canadà o el Japó.

| 09 | 11 | 2020 | Redacción: WB Fuente: DO Montsant Fotos: ProWineChina

Comparte:

Articulos relacionados

Aumentan las hectáreas inscritas en la D.O. Valdepeñas

Aumentan las hectáreas inscritas en la D.O. Valdepeñas

NOTICIAS D.O. VALDEPEÑAS Casi 400 hectáreas más de viñedo se incorporan a la zona de producción de la Denominación de Origen Valdepeñas en el último año. La Denominación de Origen Valdepeñas está creciendo; tanto en bodegas y vinos, como en superficie de viñedos de...

LA SETMANA DEL VI CATALÀ DEL 9 AL 15 DE NOVEMBRE

LA SETMANA DEL VI CATALÀ DEL 9 AL 15 DE NOVEMBRE

La Setmana del Vi Català: més de 70 activitats virtuals per gaudir de la varietat i la riquesa del vi i la vinya a Catalunya Se celebrarà del 9 al 15 de novembre en una edició completament virtual i amb un canal televisiu amb programació pròpia La Setmana del Vi...

LAS NOTICIAS MÁS DESTACADAS DE LA SEMANA

LAS NOTICIAS MÁS DESTACADAS DE LA SEMANA

  LO + LEÍDO   RESUMEN DE LAS NOTICIAS QUE HEMOS PUBLICADO ESTA SEMANA LAS CUALES HAN SIDO LAS MÁS LEÍDAS POR NUESTROS SEGUIDORES PERINET GOLD MEDAL & GREEN REVOLUTION LA...

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »