DOS NOUS PRODUCTES PER A LA TEMPORADA D’ESTIU DE BELL CROS
Comparte:

Malgrat la situació dels darrers mesos, l’activitat al nou celler de la DO Montsant no s’ha aturat i s’ha seguit treballant per treure a temps dues noves referències molt estiuenques: L’Amic i la Figaflor.

Tot just al gener, es presentava a Barcelona el nou projecte de Bell Cros, una iniciativa que neix de l’entusiasme i amor pel Montsant de l’Ann i el Peter Skoglund, ambdós d’origen suec. En aquest primer contacte es van donar a conèixer les primeres referències del celler, de les collites 2017 i 2018, que han vist el mercat: el Tracte (100% Carinyena), el Camí (Carinyena, Garnatxa negre i Ull de llebre) i l’Addició (Garnatxa blanca i Macabeu).

Ja aleshores es va anunciar que s’estava treballant en l’elaboració de dos vins joves que finalment, veuen la llum per completar la gamma d’estiu: l’Amic, un rosat elaborat 100% amb garnatxa negra; i la Figaflor, una garnatxa blanca jove.

 

Aquest últim deu el seu nom la figuera que dóna ombra a una petita cabana de pedra que l’equip està condicionat per atendre als visitants a l’estiu i durant la verema, i que han batejat com a “La Cabana de la Figuera”. D’aquesta manera, es pretén arrencar amb les activitats entre vinyes que degut a la situació provocada pel Covid-19 s’han hagut de posposar.

 

 

Aquests dos darrers vins, com els primers, han estat elaborats per l’enòleg Joan Asens, que ha volgut aportar a cadascun d’ells trets del terrer que formen les vinyes de Bell Cros. La majoria de les vinyes tenen entre 40 i 70 anys, un tret que dona personalitat al raïm i al vi i que reflecteixen el terreny sobre el que creixen. D’altra banda, l’equip de Bell Cros treballa des del principi en la conversió d’una vinya totalment ecològica i sostenible, un dels principals objectius i leitmotiv dels propietaris.

 

WEB DE BELL CROSS AQUÍ

 

FITXA TÈCNICA I NOTA DE TAST BELL CROS: L’AMIC

FITXA TÈCNICA I NOTA DE TAST BELL CROS: LA FIGAFLOR

 

 

ALTRES ARTICLES DE BELL CROS

 

| 18 | 06 | 2020 | Fuente PCATS Comunicació Barcelona

Comparte:

Articulos relacionados

LA DO TARRAGONA ORGANITZARÀ MICROTASTOS A LA FIRA ÀPAT TARRAGONA

LA DO TARRAGONA ORGANITZARÀ MICROTASTOS A LA FIRA ÀPAT TARRAGONA La Denominació d’Origen Tarragona serà present a l’edició tarragonina de la Fira Àpat, que se celebra del 25 al 27 d’aquest mes en el Recinte Firal de Tarragona. La DO Tarragona comptarà amb un estand...

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »