DOS NOUS PRODUCTES PER A LA TEMPORADA D’ESTIU DE BELL CROS
Comparte:

Malgrat la situació dels darrers mesos, l’activitat al nou celler de la DO Montsant no s’ha aturat i s’ha seguit treballant per treure a temps dues noves referències molt estiuenques: L’Amic i la Figaflor.

Tot just al gener, es presentava a Barcelona el nou projecte de Bell Cros, una iniciativa que neix de l’entusiasme i amor pel Montsant de l’Ann i el Peter Skoglund, ambdós d’origen suec. En aquest primer contacte es van donar a conèixer les primeres referències del celler, de les collites 2017 i 2018, que han vist el mercat: el Tracte (100% Carinyena), el Camí (Carinyena, Garnatxa negre i Ull de llebre) i l’Addició (Garnatxa blanca i Macabeu).

Ja aleshores es va anunciar que s’estava treballant en l’elaboració de dos vins joves que finalment, veuen la llum per completar la gamma d’estiu: l’Amic, un rosat elaborat 100% amb garnatxa negra; i la Figaflor, una garnatxa blanca jove.

 

Aquest últim deu el seu nom la figuera que dóna ombra a una petita cabana de pedra que l’equip està condicionat per atendre als visitants a l’estiu i durant la verema, i que han batejat com a “La Cabana de la Figuera”. D’aquesta manera, es pretén arrencar amb les activitats entre vinyes que degut a la situació provocada pel Covid-19 s’han hagut de posposar.

 

 

Aquests dos darrers vins, com els primers, han estat elaborats per l’enòleg Joan Asens, que ha volgut aportar a cadascun d’ells trets del terrer que formen les vinyes de Bell Cros. La majoria de les vinyes tenen entre 40 i 70 anys, un tret que dona personalitat al raïm i al vi i que reflecteixen el terreny sobre el que creixen. D’altra banda, l’equip de Bell Cros treballa des del principi en la conversió d’una vinya totalment ecològica i sostenible, un dels principals objectius i leitmotiv dels propietaris.

 

WEB DE BELL CROSS AQUÍ

 

FITXA TÈCNICA I NOTA DE TAST BELL CROS: L’AMIC

FITXA TÈCNICA I NOTA DE TAST BELL CROS: LA FIGAFLOR

 

 

ALTRES ARTICLES DE BELL CROS

 

| 18 | 06 | 2020 | Fuente PCATS Comunicació Barcelona

Comparte:

Articulos relacionados

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »
Verificado por MonsterInsights