EL CELLER AGRÍCOLA I SECCIÓ DE CRÈDIT DE LLORENÇ DEL PENEDES SUSPEN ELS ACTES DEL SEU CENTENARI PER AL COVID-19
Comparte:

A causa de les mesures de seguretat per control i prevenció de la COVID-19

CANCEL·LACIÓ de l’acte central del Centenari del Celler de l’Agrícola i Secció de Crèdit de Llorenç del Penedès

FOTO – Acte de presentació del vi “Centenari 1920 Xarel·lo”

La cooperativa, que té uns 110 socis i produeix gairebé 1,8M kg raïm, ha pogut organitzar algunes activitats festives al llarg de l’any

29 setembre 2020. La Cooperativa Agrícola i Secció de Crèdit de Llorenç del Penedès anuncia la CANCEL·LACIÓ de l’acte central del Centenari la construcció del Celler, d’estil modernista i obra de l’arquitecte Cèsar Martinell, a causa de les mesures de seguretat per al control i prevenció de la COVID-19 a Catalunya.

L’acte estava previst per al dissabte 17 d’octubre i es valorarà fer la celebració més endavant, quan les condicions sanitàries ho permetin.

Malgrat que aquest era l’esdeveniment més rellevant de commemoració dels cent anys, des que va començar l’any, la cooperativa de Llorenç ha pogut dur a terme diversos actes festius per als socis.

Fa només unes setmanes, es va presentar el vi “Centenari 1920 Xarel·lo” i el Celler va organitzar un tast de dos vins i dos caves dirigit per Sumpta Mateos, responsable dels cursos de sommeliers de la Universitat Rovira i Virgili.

Hi van assistir un centenar de persones que van gaudir de la degustació tot mantenint la distància de seguretat. La jornada va finalitzar amb l’actuació del grup musical local “4CÚSTICS”.

A principi d’any, la cooperativa ja havia donat el tret de sortida a les celebracions presentant el logotip del Centenari i amb una conferència sobre l’evolució del cooperativisme agrícola al segle XX a Catalunya i a Llorenç.

La cooperativa de Llorenç compta, en l’actualitat, amb 110 socis productors –majoritàriament viticultors- i una entrada mitjana propera a 1,8 milions de quilos de raïm blanc i negre.

Bona part de la producció, unes 75.000 ampolles de cava i vi, es comercialitza amb marca pròpia, mentre la resta es distribueix mitjançant el grup cooperatiu Cevipe, del qual forma part.

La cooperativa de Llorenç també està associada a la cooperativa de segon grau Ceolpe per a la comercialització de l’oli d’oliva.

A més de l’activitat agrària, la cooperativa presta diversos serveis als socis que inclouen des de secció de crèdit a agrobotiga, magatzem d’adobs i fitosanitaris, assegurances agràries i subministrament de carburants, entre d’altres.

Més informació

Sr. Lluís Aznar, president Coop Agrícola Llorenç del Penedès | 652 307 555

www.cooperativesagraries.cat

| 01 | 10 | 2020 | Fuente: FCAC Maria Corral 932 292 019 | 607 344 384

Comparte:

Articulos relacionados

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »
Verificado por MonsterInsights