El Celler Masroig presenta una visita exclusiva dedicada al Vi Novell
Comparte:

El Celler Masroig presenta una visita exclusiva dedicada al Vi Novell

El Celler Masroig presenta avui, després de 12 anys de tradició i de ser pioners a Catalunya, una nova anyada del seu emblemàtic Vi Novell.

Enguany, la imatge gira entorn la importància dels moments quotidians, així que les sis etiquetes venen representades amb objectes senzills, vinculats als plaers del dia a dia.

 

Nova visita enfocada al Vi Novell

Coincidint amb el seu llançament, i com a novetat d’enguany, el Celler Masroig presenta una nova visita enoturística enfocada a conèixer l’origen del Vi Novell.

Les persones que reservin aquesta experiència podran endinsar-se en els trulls centenaris del celler i descobrir el seu vi més popular i esperat, aprenent, a més, com elaborar aquest producte únic.

La visita finalitzarà amb una degustació de la nova anyada 2021, maridada amb embotits d’àmbit local, i acompanyada del nou oli del raig, producte també de temporada.

Així mateix, els assistents podran gaudir en primícia d’un vídeo exclusiu: el pregó/monòleg de l’actriu catalana Judit Martín, padrina de la 12a edició del Vi Novell.

L’actuació es gravarà durant l’acte de presentació del Vi Novell prevista per a demà, 12 de novembre, oberta només a un públic professional, amb l’objectiu d’evitar actes multitudinaris en un exercici de responsabilitat i prudència.

Detall i disponibilitat de la nova visita

Els visitants podran conèixer de primera mà com ha evolucionat el concepte del Vi Novell durant aquests 12 anys, així com la història del celler i el seu entorn.

L’activitat té un cost de 9,50€ i estarà disponible des d’aquest cap de setmana i fins a  finals d’any.

Es podrà dur a terme en dos torns els dissabtes: a les 11h i  a les 16h; i en un torn només de matí -a les 11h- els diumenges.

Les places són limitades, així que serà necessari formalitzar una reserva prèvia a través del web del Celler Masroig.

El Masroig, 11 de novembre del 2021

Informa: @PcatsComunica

Wine Black By Salvador Llauradó | Tarragona | AEPEV-314

 

 

Comparte:

Articulos relacionados

La creación de valor, clave para el vino de Rioja

La creación de valor, clave para el vino de Rioja

La creación de valor, clave para el vino de Rioja Una jornada organizada por Grupo Rioja profundiza en las claves que permiten crecer en valor e interactuar en un mercado que se inclina a una ‘premiumización’ del producto Coincidiendo con su asamblea anual, Grupo...

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »