EL PROJECTE VINS DE VITICULTORS DE LA DOQ PRIORAT APORTA 12.000€ PER A LA INVESTIGACIÓ DE LA COVID 19 I PER A PAL•LIAR ELS ESTRALLS DE LA PANDÈMIA SANITÀRIA
Comparte:

EL PROJECTE VINS DE VITICULTORS DE LA DOQ PRIORAT APORTA 12.000€ PER A LA INVESTIGACIÓ DE LA COVID 19 I PER A PAL·LIAR ELS ESTRALLS DE LA PANDÈMIA SANITÀRIA

 

 

El projecte Vins de Viticultors de la DOQ Priorat, projecte que aplega 83 cellers de la DOQ Priorat, ha aportat 12.000 euros per a la investigació de la COVID19 i també per a pal·liar els estralls que està provocant aquesta pandèmia mundial.

Les donacions provenen de la venda de la caixa solidària de vins de viticultors, que va néixer amb l’objectiu de garantir liquiditat econòmica als cellers que participen al projecte Vins de viticultors de la DOQ Priorat.

Com a resultat d’aquesta campanya a hores d’ara s’ha cobert un fons solidari de 6€ per cada caixa venuda. En concret, fins a dia d’avui, els cellers de la DOQ Priorat que participen en el projecte han aportat:

  • 3.000€ al projecte #JOEMCORONO liderat per l’equip de metges i investigadors de la Fundació contra la Sida, Irsi Caixa i l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.
  • 3.000€ a l’Hospital Materno Infantil Sant Joan de Déu de Barcelona i el seu programa Kids Corona.
  • 3.000€ a la Fundació Vicente Ferrer que està treballant per a pal·liar els efectes econòmics que està provocant la COVID 19 a l’Índia, aportant lots de menjar a les famílies de la zona d’Anantapur.
  • 3.000€ per a Càritas Tarragona que, durant els darrers mesos ha vist incrementada la petició d’ajuda per part de ciutadans del Camp de Tarragona que han patit els efectes de la crisi econòmica derivada per la COVID 19.

 

Els propers 3.000€ que es recaptin fruit de l’adquisició de la caixa de vins dels Viticultors es destinaran al Banc dels Aliments de Tarragona.

El projecte Vins de Viticultors de la DOQ Priorat continua obert a

www.vinsdeviticultorsdoqpriorat.com

i ofereix la possibilitat d’adquirir vins negres, blancs i rosats que són elaborats pels viticultors i cellers de la DOQ Priorat i, alhora, permet donar continuïtat al projecte de recollida de fons.

| 30 | 07 | 2020 | FUENTE: DOQ PRIORAT – Tarragona

Comparte:

Articulos relacionados

Aumentan las hectáreas inscritas en la D.O. Valdepeñas

Aumentan las hectáreas inscritas en la D.O. Valdepeñas

NOTICIAS D.O. VALDEPEÑAS Casi 400 hectáreas más de viñedo se incorporan a la zona de producción de la Denominación de Origen Valdepeñas en el último año. La Denominación de Origen Valdepeñas está creciendo; tanto en bodegas y vinos, como en superficie de viñedos de...

LA DO MONTSANT, PRESENT A L’EDICIÓ 2020 DE PROWINE CHINA a SHANGHAI

LA DO MONTSANT, PRESENT A L’EDICIÓ 2020 DE PROWINE CHINA a SHANGHAI

LA DO MONTSANT, PRESENT A L’EDICIÓ 2020 DE PROWINE CHINA a SHANGHAI Del 10 al 12 de novembre, vuit cellers de la DO MONTSANT, presents en L’EDICIÓ 2020 DE PROWINE CHINA de la mà dels seus representants: Celler Cairats, Celler de Capçanes, Celler Masroig, Celler...

LA SETMANA DEL VI CATALÀ DEL 9 AL 15 DE NOVEMBRE

LA SETMANA DEL VI CATALÀ DEL 9 AL 15 DE NOVEMBRE

La Setmana del Vi Català: més de 70 activitats virtuals per gaudir de la varietat i la riquesa del vi i la vinya a Catalunya Se celebrarà del 9 al 15 de novembre en una edició completament virtual i amb un canal televisiu amb programació pròpia La Setmana del Vi...

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »