EL PROJECTE VINS DE VITICULTORS DE LA DOQ PRIORAT APORTA 12.000€ PER A LA INVESTIGACIÓ DE LA COVID 19 I PER A PAL•LIAR ELS ESTRALLS DE LA PANDÈMIA SANITÀRIA
Comparte:

EL PROJECTE VINS DE VITICULTORS DE LA DOQ PRIORAT APORTA 12.000€ PER A LA INVESTIGACIÓ DE LA COVID 19 I PER A PAL·LIAR ELS ESTRALLS DE LA PANDÈMIA SANITÀRIA

 

 

El projecte Vins de Viticultors de la DOQ Priorat, projecte que aplega 83 cellers de la DOQ Priorat, ha aportat 12.000 euros per a la investigació de la COVID19 i també per a pal·liar els estralls que està provocant aquesta pandèmia mundial.

Les donacions provenen de la venda de la caixa solidària de vins de viticultors, que va néixer amb l’objectiu de garantir liquiditat econòmica als cellers que participen al projecte Vins de viticultors de la DOQ Priorat.

Com a resultat d’aquesta campanya a hores d’ara s’ha cobert un fons solidari de 6€ per cada caixa venuda. En concret, fins a dia d’avui, els cellers de la DOQ Priorat que participen en el projecte han aportat:

  • 3.000€ al projecte #JOEMCORONO liderat per l’equip de metges i investigadors de la Fundació contra la Sida, Irsi Caixa i l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.
  • 3.000€ a l’Hospital Materno Infantil Sant Joan de Déu de Barcelona i el seu programa Kids Corona.
  • 3.000€ a la Fundació Vicente Ferrer que està treballant per a pal·liar els efectes econòmics que està provocant la COVID 19 a l’Índia, aportant lots de menjar a les famílies de la zona d’Anantapur.
  • 3.000€ per a Càritas Tarragona que, durant els darrers mesos ha vist incrementada la petició d’ajuda per part de ciutadans del Camp de Tarragona que han patit els efectes de la crisi econòmica derivada per la COVID 19.

 

Els propers 3.000€ que es recaptin fruit de l’adquisició de la caixa de vins dels Viticultors es destinaran al Banc dels Aliments de Tarragona.

El projecte Vins de Viticultors de la DOQ Priorat continua obert a

www.vinsdeviticultorsdoqpriorat.com

i ofereix la possibilitat d’adquirir vins negres, blancs i rosats que són elaborats pels viticultors i cellers de la DOQ Priorat i, alhora, permet donar continuïtat al projecte de recollida de fons.

| 30 | 07 | 2020 | FUENTE: DOQ PRIORAT – Tarragona

Comparte:

Articulos relacionados

ASSOCIATION DE LA SOMMELLERIE INTERNATIONALE JOINS WINE IN MODERATION

ASSOCIATION DE LA SOMMELLERIE INTERNATIONALE JOINS WINE IN MODERATION

Wine in Moderation is pleased to announce that the Association de la Sommellerie Internationale (ASI) joins the movement as an Associated Partner endorsing the social sustainability movement of the wine sector. Wine in Moderation and the Association de la Sommellerie...

ARRIBA LA FESTA DE LA VEREMA A LA DO ALELLA

ARRIBA LA FESTA DE LA VEREMA A LA DO ALELLA

La 47a edició de la Festa de la Verema d’Alella arrenca amb un programa d’allò més ambiciós.   Del 2 al 8 de setembre, la viticultura i la gastronomia seran les protagonistes, amb tot un seguit d’activitats que van des de tastos i visites a cellers, fins a activitats...

Etiquetes d’aliments clares i netes. Jornada tècnica en línia

Etiquetes d’aliments clares i netes. Jornada tècnica en línia

Jornada tècnica en línia Divendres, 17 de setembre de 2021 L’Escola Agrària de l’Empordà us proposa una nova jornada en el sector de la indústria alimentària. Les noves tendències dels consumidors que busquen aliments poc processats obliguen a les empreses a adaptar...

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »