EL VI, SENSE COMPLEXES: LA NOVA CAMPANYA DE LA DO CATALUNYA
Comparte:

La DO Catalunya arrenca una nova campanya apostant per una idea molt clara:

gaudir del vi sense complexes i sense prejudicis.

 

 

Amb la irrupció del COVID 19 en les nostres vides, les accions de la DO Catalunya han anat molt enfocades a incidir en la importància del consum de productes de proximitat, de manera responsable i sostenible. A més de gaudir i aprofitar els moments feliços.

Seguint la premissa de llibertat que caracteritza els vins de la DO, i sota el lema “El vi, sense complexes”, l’objectiu de la campanya és promoure el consum de vi català quan, com i on es vulgui.

Sempre amb moderació però deixant de banda tota mena de prejudicis o idees preconcebudes sobre com gaudir d’una copa de vi i que, sovint, allunyen alguns consumidors i consumidores del producte, al que atribueixen complexitat i/o un excés de sofisticació.

La DO Catalunya, el segell que representa més del 50% dels vins catalans tranquils de qualitat (sota DO), us ofereix mil maneres de fer-ho: envoltats d’amics, tranquils a casa, en una terrassa o a la platja.

Si no tenim copes, podem fer servir uns gots.

Al cap i a la fi els vins DO Catalunya són perquè els gaudeixi tothom. Com és cosa de cadascú i de cada moment.

 

| 30 | 07 | 2020 | Fuente: DO Catalunya Barcelona PCatS Comunicació

Comparte:

Articulos relacionados

PLENO DE MEDALLAS PARA LOS VINOS ECOLÓGICOS DE LA DOP JUMILLA

PLENO DE MEDALLAS PARA LOS VINOS ECOLÓGICOS DE LA DOP JUMILLA

PLENO DE MEDALLAS PARA LOS VINOS ECOLÓGICOS DE LA DOP JUMILLA  2 OROS, 11 PLATAS Y 4 BRONCES CERTIFICAN QUE LOS ECOLÓGICOS EN JUMILLA SON DE CALIDAD La publicación británica The Drink Business, premió el pasado mes a 17 vinos ecológicos de la DOP Jumilla en su Global...

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »