EL VI, SENSE COMPLEXES: LA NOVA CAMPANYA DE LA DO CATALUNYA
Comparte:

La DO Catalunya arrenca una nova campanya apostant per una idea molt clara:

gaudir del vi sense complexes i sense prejudicis.

 

 

Amb la irrupció del COVID 19 en les nostres vides, les accions de la DO Catalunya han anat molt enfocades a incidir en la importància del consum de productes de proximitat, de manera responsable i sostenible. A més de gaudir i aprofitar els moments feliços.

Seguint la premissa de llibertat que caracteritza els vins de la DO, i sota el lema “El vi, sense complexes”, l’objectiu de la campanya és promoure el consum de vi català quan, com i on es vulgui.

Sempre amb moderació però deixant de banda tota mena de prejudicis o idees preconcebudes sobre com gaudir d’una copa de vi i que, sovint, allunyen alguns consumidors i consumidores del producte, al que atribueixen complexitat i/o un excés de sofisticació.

La DO Catalunya, el segell que representa més del 50% dels vins catalans tranquils de qualitat (sota DO), us ofereix mil maneres de fer-ho: envoltats d’amics, tranquils a casa, en una terrassa o a la platja.

Si no tenim copes, podem fer servir uns gots.

Al cap i a la fi els vins DO Catalunya són perquè els gaudeixi tothom. Com és cosa de cadascú i de cada moment.

 

| 30 | 07 | 2020 | Fuente: DO Catalunya Barcelona PCatS Comunicació

Comparte:

Articulos relacionados

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »
Verificado por MonsterInsights