ELS “CELLERS D’ALTURA DE LA DO COSTERS DEL SEGRE” ES DONEN A CONÈIXER ENTRE EL SECTOR PROFESSIONAL
Comparte:

La Denominació d’Origen Costers del Segre, en col·laboració amb el Patronat de Transformació Econòmica de la Diputació de Lleida, ha arrencat el Cicle Polièdric de Tastos exclusius per donar a conèixer la singularitat, l’autenticitat i l’expressió dels vins i cellers que s’hi emparen.

El Cicle Polièdric obre una mirada diferent a través de l’experiència i coneixement dels propis cellers que actuen de prescriptors d’un producte únic i alhora divers marcat per la continentalitat, el saber fer i l’experiència.

La característica dels raïms cultivats en alçada, dona com a resultat “més gruix a les pells” i una “maduració més llarga” que marca la diferència en els vins obtinguts, tal com ha apuntat el Sr. Tomàs Cusiné, president de la DO Costers del Segre.

Els vins que han acompanyat el vespre són:

Llabustes Chardonnay 2019 del celler Vila Corona, Finca Les Lleres 2015 del celler Batlliu de Sort, Cérvoles Garnatxa 2018 de Cérvoles Celler, Troballa Garnatxa 2018 del celler Mas Blanch i Jové i el Conca de Tremp Negre 2018 de Terrer del Pallars.

L’acte, presidit pel Diputat de Transformació Econòmica de la Diputació de Lleida, Sr. Carles Gibert i el Sr. Tomàs Cusiné, president de la DO, ha comptat amb la participació de Josep Pelegrín, millor Sommelier d’Espanya 2016 i guardonat com a Millor Tastador a la darrera edició dels Premis Vinari, que ha conduit l’acte tot moderant el debat i el tast.

El Cicle Polièdric pretén apropar la DO Costers del Segre als professionals del món del vi, premsa, prescripció, restauració i sommelieria.

08 | 12 | 2020 | Fuente DO Costers del Segre  Pcats Comunicació BCN

Comparte:

Articulos relacionados

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »
Verificado por MonsterInsights