ELS DIVENDRES DIVINS ATERREN A CORNUDELLA DE LA MÀ DE LA DO MONTSANT
Comparte:

La Denominació d’Origen Montsant torna a acollir una nova edició de Divendres DiVins, el cicle que conjumina patrimoni, vi i cultura, i que està promogut pels Serveis Territorials de Cultura del Camp de Tarragona.

Enguany, el cicle està dedicat a l’arquitecte Cèsar Martinell, deixeble de Gaudí i autor de bona part de les denominades ‘Catedrals del Vi’.

Aquest any es commemoren els 50 anys de la seva mort, per això el cicle se celebra a diferents espais arquitectònics relacionats amb la figura de Martinell, com és el cas del Celler Cooperatiu de Cornudella, obra de l’arquitecte, i on se celebrarà aquesta 8a edició del cicle.

La cita és el pròxim divendres 21 de juliol (19:30h), i la proposta musical anirà a càrrec de Soul Machine, tot un referent del soul, el funky i el rhythm’n’blues a Catalunya.

Una proposta musical que serà maridada amb una bona representació de vins Montsant.

8 anys després d’iniciar la seva marxa, el cicle Divendres Divins continua mantenint-se ferm en l’objectiu pel qual va néixer: posar en valor aspectes diversos de les comarques tarragonines, com són els espais patrimonials, les denominacions d’origen i els artistes del territori, i convertir-los en un atractiu turístic i cultural durant el període estival.

Font: DO Montsant, Falset-Tarragona

WB By Salvador Llauradó AEPEV-314 | Tarragona | 13 de juliol de 2023

Comparte:

Articulos relacionados

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »
Verificado por MonsterInsights