ELS DIVENDRES DIVINS ATERREN A CORNUDELLA DE LA MÀ DE LA DO MONTSANT
Comparte:

La Denominació d’Origen Montsant torna a acollir una nova edició de Divendres DiVins, el cicle que conjumina patrimoni, vi i cultura, i que està promogut pels Serveis Territorials de Cultura del Camp de Tarragona.

Enguany, el cicle està dedicat a l’arquitecte Cèsar Martinell, deixeble de Gaudí i autor de bona part de les denominades ‘Catedrals del Vi’.

Aquest any es commemoren els 50 anys de la seva mort, per això el cicle se celebra a diferents espais arquitectònics relacionats amb la figura de Martinell, com és el cas del Celler Cooperatiu de Cornudella, obra de l’arquitecte, i on se celebrarà aquesta 8a edició del cicle.

La cita és el pròxim divendres 21 de juliol (19:30h), i la proposta musical anirà a càrrec de Soul Machine, tot un referent del soul, el funky i el rhythm’n’blues a Catalunya.

Una proposta musical que serà maridada amb una bona representació de vins Montsant.

8 anys després d’iniciar la seva marxa, el cicle Divendres Divins continua mantenint-se ferm en l’objectiu pel qual va néixer: posar en valor aspectes diversos de les comarques tarragonines, com són els espais patrimonials, les denominacions d’origen i els artistes del territori, i convertir-los en un atractiu turístic i cultural durant el període estival.

Font: DO Montsant, Falset-Tarragona

WB By Salvador Llauradó AEPEV-314 | Tarragona | 13 de juliol de 2023

Comparte:

Articulos relacionados

La creación de valor, clave para el vino de Rioja

La creación de valor, clave para el vino de Rioja

La creación de valor, clave para el vino de Rioja Una jornada organizada por Grupo Rioja profundiza en las claves que permiten crecer en valor e interactuar en un mercado que se inclina a una ‘premiumización’ del producto Coincidiendo con su asamblea anual, Grupo...

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »