Els sommeliers catalans en el pòdium del 27è Campionat de ”España de Sumilleres Tierra de Sabor”
Comparte:

Els sommeliers catalans en el pòdium del 27è Campionat de ”España de Sumilleres Tierra de Sabor”

Foto: Pòdium Campió Espanya – Associació Catalana de Sommeliers

En la 2a jornada del 27è Campionat d’España de Sumilleres Tierra de Sabor copatrocinat per Bodegas Protos, Ferran Vila Pujol (sommelier assessor de diferents projectes gastronòmics) s’ha proclamat guanyador en una emocionant final en la que els nervis van estar a flor de pell fins l’últim moment.

D’entre els 10 concursants que van tenir millor nota a l’examen escrit, només els 3 millors van passar a la final, quedant en quart lloc una altra sommelier catalana, Audrey Doré (Celler de Can Roca).

A les proves de tast, de maridatge i de decantació, els 3 finalistes van tenir 45 minuts per demostrar al jurat que eren mereixedors del títol. En segon lloc va quedar classificat Alex Rodríguez Pardo (Restaurante Coque) i en 3r lloc Anna Casabona Paris (Juvé & Camps).

Com a novetat en aquest edició, i després de la final, es va realitzar una prova classificatòria pels Campionats Internacionals de Paris i Sèrbia, en la que els guanyadors de les edicions 2019 (Diego González), 2021 (Gabi Lucas) i 2022 (Ferran Vila) es van enfrontar per decidir qui hi participa.

Foto: Finalistes per anar Campionats – Associació Catalana de Sommeliers

A la final de campions, va quedar com a primer classificat Diego González (Castilla y León) que participarà en el Campionat Mundial a París i en segon lloc Gabi Lucas (Balears) que representarà Espanya en el Campionat Europeu a Sèrbia.

“L’Associació Catalana de Sommeliers és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu principal la promoció de les professions que avui en día pot desenvolupar el/la sommelier i de totes aquelles activitats relacionades amb el món del vi i d’altres begudes i productes gastronòmics de tot el món”.

Fuente: Associació Catalana de Sommeliers

WB By Salvador Llauradó | AEPEV 314 | Tarragona | 01/05/2022

Comparte:

Articulos relacionados

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »
Verificado por MonsterInsights