ELS VINS DE LA DO CATALUNYA, PROTAGONISTES A LA 31a EDICIÓ DELS PREMIS NACIONALS DE RECERCA
Comparte:

La Denominació d’Origen Catalunya s’ha sumat enguany a la 31a edició dels Premis Nacionals de Recerca, convocats pel Govern de Catalunya i la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI), i que fomenten el reconeixement social de la ciència i l’activitat dels investigadors/es, mecenes, empresaris/es, emprenedors/es i comunicadors/es.

L’acte de lliurament dels Premis Nacionals de Recerca 2021 va tenir lloc ahir, dimarts 26 d’octubre, al Teatre Nacional de Catalunya, a Barcelona.

L’acte va ser presidit per Pere Aragonès, president de la Generalitat de Catalunya, i va comptar amb la participació de Gemma Geis, consellera de Recerca i Universitats i presidenta de la FCRI.

Així mateix, el president de la DO Catalunya, Xavier Pié, també hi va assistir a l’acte de Lliurament de Premis en representació de la DO.

Com ja s’havia anat produint en darreres edicions, la DO Catalunya s’ha volgut sumar a aquesta nova edició, tot oferint una copa de cortesia a tots els assistents un cop finalitzat l’acte de lliurament de premis.

D’altra banda, la DO també hi ha col·laborat fent entrega de diferents lots de vins als guanyadors de les diverses categories, que han estat les següents:

  • Premi Nacional de Recerca
  • Premi Nacional de Recerca al Talent Jove
  • Premi Nacional de Mecenatge Científic
  • Premi Nacional al Partenariat Publicoprivat en R+I
  • Premi Nacional de Comunicació Científica
  • Premi Nacional d’Innovació a la Creació d’una Empresa de Base Científica

Fuente: DO Catalunya Barcelona, 27 d’octubre de 2021

Wine Black By Salvador  Llauradó | Tarragona

 

Comparte:

Articulos relacionados

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »
Verificado por MonsterInsights