ELS VINS DE LA DO MONTSANT ARRIBEN A LA PEDRERA
Comparte:

24 i 25 de juliol 2021

12h a la Sala Gaudí de La Pedrera

BARCELONA

La Denominació d’Origen Montsant serà la protagonista del cicle La Pedrera amb DO el cap de setmana del 24 i 25 de juliol a Barcelona, amb dos tastos que tindran lloc a les 12 h a la Sala Gaudí de La Pedrera, i que buscaran apropar els vins del Montsant i les especificitats de la DO al públic de la capital catalana.

La Pedrera es converteix en un escenari excepcional per gaudir d’una experiència única que vincula l’edifici modernista amb el territori.

A partir d’un tast guiat per un sommelier es podran descobrir els vins més representatius de cada D.O. 

Dissabte 24 el tast estarà conduït per Pep Aguilar, de Celler Comunica, i diumenge 25 per Sergi Montalà, d’Estones Vins.

Els assistents podran gaudir d’un tast diferent dels que acostuma a fer la DO. I és que en aquesta ocasió es podran degustar, a més de les clàssiques garnatxes i carinyenes, 2 vins blancs i una garnatxa roja.

 El cicle La Pedrera amb DO ha estat possible gràcies a la col·laboració d’INCAVI i les DO catalanes amb La Pedrera – Casa Milà per oferir una experiència única que fusiona arquitectura i degustació, vinculant l’emblemàtic edifici modernista del Passeig de Gràcia de Barcelona amb el territori.

Entrades limitades!

COMPRAR ENTRADES AQUÍ

 

Fuente: DO Montsant

WB By Salvador Llauradó | Tarragona |july 21

Comparte:

Articulos relacionados

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »
Verificado por MonsterInsights