ELS VINS DE LA DO MONTSANT PRESENTS EN LA VII EDICIÓ DIVENDRES DIVINS
Comparte:

El cicle Divendres Divins torna a Montsant el 5 d’agost

Nucli antic de Pradell de la Teixeta

VII edició Divendres DiVins, les 6 DO combinen una visita en un espai patrimonial amb una proposta artística i un maridatge de vins.

 

5 d’agost: tornen els Divendres DiVins a Montsant

I seguint amb aquesta política de suport a la cultura, la Denominació d’Origen Montsant torna a sumar-se enguany a la iniciativa Divendres Divins, un cicle cultural promogut pels Serveis Territorials de Cultura al Camp de Tarragona, que es recupera enguany després de dos anys d’aturada a conseqüència de la crisi sanitària.

La cita serà divendres 5 d’agost (19:30h) a Pradell de la Teixeta de la mà dels artistes Guillem Anguera i Xavier Pié, que amb l’acordió i el saxo, amenitzaran el vespre amb la seva proposta de música folk, que serà maridada amb els vins Montsant. Prèviament, els assistents gaudiran d’una visita guiada pel poble.

Divendres Divins, que celebra enguany la seva 7a edició, torna a l’acció amb el mateix objectiu pel qual va néixer, el de posar en valor aspectes diversos de les comarques tarragonines, com són els espais patrimonials, les denominacions d’origen i els artistes del territori, i convertir-los en un atractiu turístic i cultural durant el període estival.

Informació: DO Montsant | Falset

WB By Salvador Llauradó | AEPEV 314 | Tarragona

Comparte:

Articulos relacionados

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »
Verificado por MonsterInsights