FESTA DE LA VEREMA 2020 DE MAS VICENÇ
Comparte:

El cap de setmana del 26 i 27 de setembre, 2a edició de la Festa de la Verema de Mas Vicenç

Com es presenta la verema aquest any?
Podem assegurar que l’any a la vinya tampoc ha sigut fàcil amb una exigència elevadíssima per a allunyar-la dels fongs i assegurar-ne la seva sanitat. Sortosament, els treballs preventius amb aplicació de sulfat de coure i sofre en pols conjuntament amb una recepta molt antiga anomenada constància, ens estant permetent somiar amb una collita excel·lent. Irònicament podríem dir que hem passat un confinament sencer dalt del tractor!

Quan començareu la verema i amb quines varietats?

Iniciarem  amb el moscatell de gra petit i recollirem el chardonnay. Més endavant continuarem amb la resta de varietats blanques per a continuació veremar les varietats negres més primerenques com l’ull de llebre i la garnatxa.

La novetat aquest any és l’estrena d’una nova premsa pneumàtica que ens aportarà una millora tant del premsatge en si com en l’estabilitat de temperatura, higiene i preservació aromàtica.
El cap de setmana del 26 i 27 de setembre, 2a edició de la Festa de la Verema de Mas Vicenç
El ritual de la verema tradicional uneix cultura i història viva del nostre país. Per aquest motiu, us convidem a conèixer la verema des de dins durant el cap de setmana del 26 i 27 de setembre.

Sempre respectant tots els paràmetres de seguretat, l’activitat està pensada per a un públic familiar i consistirà en:

1. Passejada fins a la vinya, verema a mà i esmorzar de vermador sota l’ombra de la figuera.
2. Tour pel Celler amb degustació
3. Premsada del raïm amb els peus i concurs de beure amb porró.

Viu l’enoturisme a Tarragona a través del vi i l’entorn de Mas Vicenç. Visites guiades pel celler, degustació de la gastronomia del territori i experiències úniques amb els nostres vins.

El vi blanc Dent de lleó i el Rosat Flors i Violes guanyen 2 medalles d’argent al 26è concurs de la D.O.Tarragona!

 

El passat 31 de juliol, la D.O. Tarragona va lliurar de forma virtual els premis als millors vins de la denominació d’origen segons la puntuació que van donar un grup de tastadors professionals en una degustació a cegues.

En la categoria de vins blancs envellits en fusta i vins rosats, el Dent de lleó i el Flors i Violes de Mas Vicenç respectivament, es van emportar dos medalles d’argent. Estem molt contents pel reconeixement i donem l’enhorabona als guanyadors!

Més enllà dels premis, observem que la qualitat dels vins de la D.O Tarragona va augmentant notòriament any rere any i aquest és el camí per a recuperar el prestigi d’una de les denominacions d’origen més històriques i potencials del país.

Horari: de 10h a 13:30h
Preu: 22€ els adults i 10€ pels més petits.
Reserves a: xavier@masvicens.com / 627570075
| 12 | 09 | 2020 | Fuente: MAS VICENÇ-TARRAGONA
Comparte:

Articulos relacionados

Aumentan las hectáreas inscritas en la D.O. Valdepeñas

Aumentan las hectáreas inscritas en la D.O. Valdepeñas

NOTICIAS D.O. VALDEPEÑAS Casi 400 hectáreas más de viñedo se incorporan a la zona de producción de la Denominación de Origen Valdepeñas en el último año. La Denominación de Origen Valdepeñas está creciendo; tanto en bodegas y vinos, como en superficie de viñedos de...

LA DO MONTSANT, PRESENT A L’EDICIÓ 2020 DE PROWINE CHINA a SHANGHAI

LA DO MONTSANT, PRESENT A L’EDICIÓ 2020 DE PROWINE CHINA a SHANGHAI

LA DO MONTSANT, PRESENT A L’EDICIÓ 2020 DE PROWINE CHINA a SHANGHAI Del 10 al 12 de novembre, vuit cellers de la DO MONTSANT, presents en L’EDICIÓ 2020 DE PROWINE CHINA de la mà dels seus representants: Celler Cairats, Celler de Capçanes, Celler Masroig, Celler...

LA SETMANA DEL VI CATALÀ DEL 9 AL 15 DE NOVEMBRE

LA SETMANA DEL VI CATALÀ DEL 9 AL 15 DE NOVEMBRE

La Setmana del Vi Català: més de 70 activitats virtuals per gaudir de la varietat i la riquesa del vi i la vinya a Catalunya Se celebrarà del 9 al 15 de novembre en una edició completament virtual i amb un canal televisiu amb programació pròpia La Setmana del Vi...

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »