FESTA DELS MILLORS VINS DE LA GUIA DE VINS DE CATALUNYA
Comparte:

FESTA DELS MILLORS VINS DE LA GUIA DE VINS DE CATALUNYA

 

La Guia de Vins de Catalunya torna a celebrar la gran festa del vi català, l’acte més multitudinari i representatiu del sector del vi a Catalunya.

Serà el pròxim dilluns 15 de novembre, i es podran tastar més de 400 referències dels més de 100 cellers que hi participaran.

Entre totes aquestes referències, a més dels vins guanyadors d’aquesta edició, es podran tastar petites produccions i edicions limitades de difícil accés per a una bona part dels professionals del sector.

La festa se celebrarà a l’espai Fòrum de Barcelona, i arrencarà a les 11:30 amb la gala de lliurament dels premis als vins millor puntuats d’entre les 1.248 referències presentades a aquesta edició 2022.

La gala d’enguany serà conduïda per la sommelier i comunicadora Meritxell Falgueras.

Font d’informació: Comunicació i Premsa PCatS Comunicació

Wine Black By Salvador Llauradó | Tarragona | AEPEV-314

Comparte:

Articulos relacionados

LA DO TARRAGONA ORGANITZARÀ MICROTASTOS A LA FIRA ÀPAT TARRAGONA

LA DO TARRAGONA ORGANITZARÀ MICROTASTOS A LA FIRA ÀPAT TARRAGONA La Denominació d’Origen Tarragona serà present a l’edició tarragonina de la Fira Àpat, que se celebra del 25 al 27 d’aquest mes en el Recinte Firal de Tarragona. La DO Tarragona comptarà amb un estand...

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »