FESTIVAL TERRER 2023 Denis Pascal i Paul Lay a Clos Pachem PRIORAT
Comparte:

 

21 d’octubre a les 12.00 h
Clos Pachem
Gratallops

Els concerts de Denis Pascal són acuradament considerats. Preocupat per mantenir una consciència històrica del repertori, sovint se surt dels camins trillats i ofereix concerts impactants i oberts, aplicant amb rigor una ètica constant tant en el repertori romàntic com en la música impressionista o les partitures postromàntiques.

Aquest enfocament singular de tots els aspectes del repertori pianístic, així com la seva intensitat en la defensa de les obres i compositors més rars, el converteixen en un dels artistes més destacats de l’escena francesa i internacional.

Denis Pascal compta una llarga trajectòria i una presencia habitual a circuits internacionals com a solista i en les orquestres nacionals de Lió, Bordeus, Besançon, Tolosa i la Orchestre d’Auvergne.

www.denispascal.com

Denis Pascal i Paul Lay a Clos Pachem


En la present edició la mirada internacional del Terrer passa per París

L’any 2015 Michel Grupper comença al Priorat el projecte vitivinícola global al que dóna nom de Clos Pachem, un acrònim dels noms dels seus fills: PAul, CHarles i EMma.

Un celler centrat en la seva gent, en la història del Priorat i en una filosofia de cultiu sostenible, que permet la creació de vins subtils i elegants que creen experiències i acompanyen moments únics.

La visió d’aquest projecte és donar a conèixer el Priorat i les seves meravelles, recolzant l’activitat enoturística, integrant en el seu paisatge un celler amb una arquitectura sostenible i respectuosa d’aquest territori.

Construït amb materials naturals, senzills i duradors, l’edifici s’integra perfectament en el casc històric de Gratallops, convidant als vianants a conèixer el celler a través d’un passatge interior, concebut com a espai públic i zona de benvinguda.

Es tracta d’un celler accessible, acollidor i obert a tots els que volen descobrir o redescobrir el Priorat i les seves múltiples facetes.

Clos Pachem és un projecte global que aspira a crear experiències situat al poble de Gratallops, al cor de la DOQ Priorat, la seva voluntat és elaborar bons vins, i fer-ho respectant escrupolosament l’entorn.

Si a la terra opten pel conreu biodinàmic i ecològic, al celler l’arquitectura sostenible és el que ha marcat la pauta i va portar a confiar el projecte arquitectònic al prestigiós estudi Harquitectesde Barcelona.

Una nau de grans dimensions dedicada a la fermentació de el vi és l’espai central del projecte amb murs gruixuts i múltiples càmeres d’aire, que permeten una refrigeració 100% natural de tot l’edifici i una completa estabilitat hidrotèrmica.

Celler i conreu són les dues cares d’una mateixa moneda, el reflex fidel de la seva manera de fer i de ser.

Denis Pascal, pianista multifacètic ofereix concerts impactants i oberts, aplicant amb rigor una ètica constant tant en el repertori romàntic com en la música impressionista o les partitures postromàntiques.

Aquest enfocament singular de tots els aspectes del repertori pianístic, així com la seva intensitat en la defensa de les obres i compositors més rars, el converteixen en un dels artistes més destacats de l’escena francesa i internacional.

Paul Lay és professor al Conservatori Nacional Superior de París, publica el seu primer enregistrament el 2010, Unveiling (amb Simon Tailleu i Elie Duris) que és molt aclamat pels crítics.

Des d’aleshores ha guanyat nombrosos premis tant en competicions nacionals com internacionals: premi solista al National Jazz Competition de La Defense, International Piano Jazz Competition de Moscú, MartialSolal International Piano Jazz Competition, Montreux International Piano Jazz Competition, Charles Cros AcademyPrize pel seu segon disc Mikado i el DjangoReinhardtPrize de la French Jazz Academy.

El concerts aniran acompanyats amb un tast de vins del Celler Clos Pachem.

Comprar entrades

FER CLIC AQUÍ

 

Font: FESTIVAL TERRER PRIORAT

Festival Terrer Priorat 2023

WB By Salvador Llauradó | AEPEV  314 | Tarragona 20/10/2023

Comparte:

Articulos relacionados

Un any més, el Celler Masroig es prepara per rebre la Setmana Santa

Un any més, el Celler Masroig es prepara per rebre la Setmana Santa

Un any més, el Celler Masroig es prepara per rebre la Setmana Santa amb un ampli ventall de propostes enoturístiques per gaudir del paisatge i els vins del celler. Des d’aquest pròxim dissabte, i durant tota la setmana pròxima, els visitants podran triar entre tastos...

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »
Verificado por MonsterInsights