Festival Terrer Priorat Alba Carmona a l’escenari meravellós del Castell de Siurana
Comparte:

 

Festival Terrer Priorat
Alba Carmona

Dissabte 18 de setembre a les 19 h
Castell de Siurana
Siurana

Flamenc i tradició a Siurana

Alba Carmona ens presenta «Canciones del folklore»
a l’escenari meravellós del Castell de Siurana

Aquest cap de setmana el festival porta al majestuós Castell de Siurana la estudiosa de la música d’arrel Alba Carmona, una artista que s’ha mogut durant anys entre els sons de les diferents músiques populars i la música moderna. Ha trepitjat una infinitat d’escenaris al costat d’artistes amb els quals no ha parat d’aprendre i compartir: Perico Sambeat, Carlos Saura, Chano Dominguez, Las Migas, Maurici Sotelo…

Ara presenta Canciones del Folklore, un homenatge als cants populars.

A la riquesa i la personalitat de la música de tradició oral.

El poble canta i balla per a divertir-se, però també ho fa com a ritual, com a creença i concepció ideològica, com a reclam i queixa, com a manifest de l’amor.

L’element indispensable i més primitiu d’aquest gènere ha estat la música vocal i per tant la cançó. Aquest espectacle parteix de la música tradicional espanyola i el flamenc i viatja cap a diversos llocs del món on els paisatges sonors de transformen però mantenen totes aquestes essències en comú.

Cants sefardites, andins, llatinoamericans i espanyols portats a una lectura més contemporània i actual ens endinsen en aquest concert cru i emocionant en el qual la veu, la guitarra, l’acordió, l’electrònica i la percussió seran el vehicle que ens transporti a l’arrel i a les “cançons del folklore”.

El concert anirà maridat d’un tast d’oli de la DOP Siurana i un tast de vi del celler Cingles Blaus.

Aromàticament complex, potent i penetrant. A l’atac agradable, pas de boca corpulent, equilibrat i rodó, amb final llarg i agradable amb aromes de xocolata i cafè.

El vi negre Mas de les Moreres 2018 acompanyarà la música d’Alba Carmona aquest dissabte i donarà l’esclat de sabor al capvespre des del castell de Siurana.

Més informació:

www.terrer.cat

 

Fuente: Blai Rosés Festival Terrer Priorat

WB By Salvador Llauradó | Tarragona Setembre 2021

 

Comparte:

Articulos relacionados

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »
Verificado por MonsterInsights