Fira Vi-Ba 3ª Fira del Vi del Bages del 15 al 21 de juny de 2020 PROGRAMA D’ACTIVITATS
Comparte:

 

 

 

 

 

 

Del 15 al 21 de juny teniu una cita a les xarxes amb la Fira ViBa. Us oferim tots els actes online i de manera gratuïta. Perquè pugueu celebrar la ViBa des de casa, des del vostre restaurant o bar predilecte o des d’on vulgueu.

DILLUNS 15 INAUGURACIÓ DE LA FIRA VIBA  22: 00 h

Viu la inauguració de la Fira ViBa 2020 a través de Facebook i Instagram. Conduït per Carles Jódar. Amb la presència de l’Alcalde de Manresa Valentí Junyent, la Presidenta del Consell Comarcal del Bages Estefania Torrente, el President de la DO Pla de Bages Joan Soler i el President de Bages Impuls Ignasi Sala.

DIMARTS 16 MARIDATGES ARTÍSTICS 22:00 h

En Fel Faixedas farà el tast d’una selecció de vins acompanyat de la música dels Beatles del grup Rubber Soul.

  Es tastaran els vins: PdA del Celler Solergibert 1018 blanc del Celler Sanmartí 3/4 de Quinze dle Celler Fargas Fargas

DIMECRES 17 MARIDATGES ARTÍSTICS 22:00 h

L’actor Carles Gilabert ens oferirà un tast de vins molt sui generis, maridat amb moments inesperats. Advertència: aquest sommelier no conté sulfits.

Es tastaran els vins: As de Copes Cabernet de la Cooperativa de Salelles Gewurztraminer del Celler Mas de Sant Iscle Simply Syrah del Celler Colltor

DIJOUS 18 MARIDATGES PATRIMONIALS DE MANRESA EL PATRIMONI VINÍCOLA DEL BAGES 22:00 h

El vi a peu de carrer, el vi i la nostra història. Tastos als indrets més emblemàtics de la ciutat de Manresa, i un repàs al patrimoni vinícola de la comarca.

DIVENDRES 19 MARIDATGES ARTÍSTICS 22:00 h

Tast amb la Miriam Santamaria geògrafa i comunicadora, i la sommelier Pilar Garcia acompanyades del vídeo dansa de Laura Bataller i Albert Palomar.

Es tastaran els vins: Cava Gibert Rosat Acàcies Merlot Syrah del Celler Les Acàcies La Llobeta del Celler Collbaix el Molí

DISSABTE 20 MARIDATGES ARTÍSTICS 22:00 h

Vi i música, una combinació perfecta. No us perdeu el tast de Carles Xuriguera amb l’actuació de Natxo Tarrés.

Es tastaran els vins: Picapoll Bóta Artium del Celler Cooperatiu d’Artés Abadal Mandó del Celler Abadal Picapoll Negre del Celler Oller del Mas

DIUMENGE 21 TAST PROFESSIONAL FIRA VIBA PRO 22:00 h

Un gran tast professional per repassar diferents aspectes de la DO amb el premiat sommelier Josep Pelegrin i el President del Consell Regulador de la DO Pla de Bages Joan Soler.

  Es tastaran els vins: Blanc de Picapolls del Celler Oller del Mas Sumoll del Celler Grau i Grau 3/4 de Quinze del Celler Fargas Fargas La Baula del Celler Exibis

WEB OFICIAL VI-BA 2020

Font: Fira del vi del Bages Vi-Ba

 

Comparte:

Articulos relacionados

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »
Verificado por MonsterInsights