GRAN ACOLLIDA DE L’ESPAI DE DO CATALUNYA AL FESTIVAL CRUÏLLA 2021
Comparte:

Gairebé 10.000 copes DO Catalunya servides al Festival Cruïlla

La Denominació d’Origen Catalunya tanca la seva primera participació al Festival Cruïlla de Barcelona amb gairebé 10.000 copes de vi servides.

El Consell Regulador ha tingut un espai de degustació de vins durant els 3 dies de festival a Barcelona amb un equip de més de 10 persones oferint un ampli ventall de vins.

A més, el públic del Cruïlla, ha comptat amb sommeliers que orientaven i ajudaven en l’elecció segons les preferències del consumidor.

L’acció ha comptat amb el suport d’INCAVI, que ha facilitat copes de vi retornables en una aposta per oferir el millor servei de vi possible d’una manera sostenible.

Es tracta de la primera col·laboració de la DO Catalunya amb el festival Cruïlla i la valoració és molt positiva. Xavier Pié, president del Consell Regulador, afirma: “El vi català amb DO havia de ser present en un dels festivals de música que és referent al nostre país.

La vocació de la DO Catalunya és apropar-se al consumidor i ser present en els seus espais d’oci i esbarjo”. La col·laboració, que arriba setmanes després de l’estrena de l’espot El meu vi, les meves normes, és una nova aposta pels nous moments de consum.

Així, la DO Catalunya es manté fidel al missatge de la seva campanya d’enguany, d’apropar-se al consumidor final, donant major visibilitat a les seves necessitats i a les seves maneres de fer, que són ben diverses. 

Durant els 3 dies de festival, i amb un aforament màxim de 25.000 persones per dia, el nou espot de la DO Catalunya s’ha emès a les pantalles dels diferents escenaris, amb l’objectiu de donar tota la divulgació possible al vi català en general, i amb DO Catalunya, en particular. 

A més, tots i totes les artistes que han actuat al Festival Cruïlla han rebut també un lot de productes DO Catalunya.

Els seguidors de les xarxes socials de la DO Catalunya van poder optar a guanyar un abonament doble, entrant en un sorteig que es va llançar des de les mateixes xarxes socials.

Per participar, simplement havien d’accedir a l’Instagram de la DO Catalunya i seguir les instruccions que es detallaven a la publicació corresponent al sorteig.

El Festival Cruïlla, tot un referent cultural a Catalunya, aposta també per la sostenibilitat del projecte en un sentit ampli i, en conseqüència, també pels productes de proximitat. Són valors que, sens dubte, la DO Catalunya també promou.

Des de la DO Catalunya es vol fer arribar una sincera felicitació a tot l’equip del Festival Cruïlla per una excel·lent organització en la seva edició més complexa, i una aposta decidida per a generar un espai de cultura segur que aposta pel producte de proximitat.

Fuente: D.O. Catalunya

WB By Salvador Llauradó | Tarragona | July 2021

Comparte:

Articulos relacionados

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »
Verificado por MonsterInsights