Inauguració Festival Terrer Priorat 2022 diumenge 21 d’agost de 2022 a les 11:30 h a la Cartoixa d’Escaladei
Comparte:

Inauguració Festival Terrer Priorat 2022

21 d’agost de 2022 a les 11:30 h
Cartoixa d’Escaladei

S’estrena “Matèria Primera”, una producció de música sacra de Marc Vilajuana

Abans de la teorització del so, abans de la composició, quan la música existia únicament en la memòria i en la seva pràctica, és llavors quan el cant gregorià s’inicia des dels mínims ingredients, els més essencials. Fent un salt al segle XIX, aquesta gana d’observar l’austeritat i la reiteració torna sota el nom de minimalisme.

Marc Vilajuana produeix i presenta, en el marc incomparable de la Cartoixa d’Escaladei, Matèria Primera, un concert de música vocal a cinc veus amb materials medievals sacres i composicions pròpies contemporànies amb premisses d’ascetisme, precisió i escolta: “No és la pintura ni el vernís, és la matèria primera i la seva textura genuïna”

Intèrprets: Sandra Artigas, Lu Colomina, Martina Majó, Lia Sampai. Vestuari: Duna Ametller. Fotografies promocionals: Sofia Jaeger Agraïments: Adrián Pino, Mª José González Ares i MNACTEC.

En el marc de la inauguració es presentarà la instal·lació Priorat Pintat amb Vi de Montserrat Adzeries. I tastarem vins de la DOQ Priorat i oli extra verge arbequí de la DOP Siurana.

Diumenge 21 d’agost

Cartoixa d’Escaladei, La Morera de Monstant

11:30 h, visita a l’exposició de Montserrat Adzeries

12:00 h, inauguració oficial de la VI edició del Festival amb tast de vi de la DOQ Priorat i tast d’oli extra verge arbequí de la DOP Siurana

12:30 h, concert inaugural a càrrec de Marc Vilajuana

 

 

MÉS INFORMACIÓ I VENDA D’ ENTRADES AQUÍ

 

PROGRAMA 2022

Informació: FESTIVAL TERRER PRIORAT

WB By Salvador Llauradó | AEPEV 314 | Tarragona

Comparte:

Articulos relacionados

El Celler Masroig preveu una verema més curta i de bona qualitat

El Celler Masroig preveu una verema més curta i de bona qualitat

El Celler Masroig preveu una verema més curta i de bona qualitat El Celler Masroig porta immers en la campanya de verema des del passat 23 d’agost, començant amb les varietats blanques –garnatxa blanca i macabeu– i es preveu que s’allargui fins als primers dies...

Tornen els dissabtes de Barbequiú! de TORELLÓ

Tornen els dissabtes de Barbequiú! de TORELLÓ

Tornen els dissabtes de Barbequiú! de TORELLÓ L’esdeveniment més festiu de Torelló torna a ser aquí! Després de l’èxit de l’any passat, tornem a organitzar la Barbequiú pels dissabtes 17 i 24 de setembre, dissabtes 1 i 8 d'octubre, podreu gaudir d’una experiència...

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »