INNOVA & BODEGA, L’APLICACIÓ EN LÍNIA PER A LA GESTIÓ DE CELLERS DE LES PIONERES EN ADAPTAR-SE AL SISTEMA SILICE
Comparte:

Per recolzar el sector davant la crisis ocasionada per la Covid19, Innova & Solución ofereix facilitats de contractació als cellers.
Amb l’objectiu de facilitar la gestió -més complexa que mai- als cellers, ja està disponible Innova & Bodega, un software innovador desenvolupat per a cellers que ofereix totes les necessitats de gestió i traçabilitat en una única eina. A més, compta amb l’adaptació al sistema SILICE, el nou sistema per a la declaració d’Hisenda per al sector vinícola que entrarà en vigor el juliol de 2020.
L’eina Innova & Bodega agrupa i permet la gestió de cada procés que es duu a terme en un celler d’elaboració, des dels controls a la vinya (necessitats, tractaments, etc.) i la verema, però també la gestió del procés d’elaboració i embotellat, així com el control de magatzem, logística i distribució dels productes finals.
Tal com apunta Ángela Pedregosa, responsable de màrqueting d’ Innova & Solución, “amb l’eina, millorem l’eficiència dels processos, les dades s’introdueixen una única vegada al sistema. Cada procés s’interrelaciona entre si per atendre la multitud de documentació requerida en un celler obtenint, a més, el cost real de cada procés. Com a factor innovador té una doble funcionalitat que permet controlar des del celler el que passa al camp “.
Les característiques diferencials de l’aplicació són:
– Digitalització. Emmagatzema la informació a un núvol propi en línia i permet, així, una utilització a través d’ordinador, tauleta o mòbil. S’adapta a les diferents plataformes, Windows, Ios i Android i per tant ofereix una gran versatilitat d’ús.
– Professionalització. Es tracta d’una única aplicació que permet l’agrupació de totes les gestions i processos en l’elaboració del vi. Per tal d’assegurar-se totes les opcions, han realitzat un exhaustiu estudi de mercat i han comptat amb diversos professionals del sector, agricultors, enòlegs experts, gerents de cellers, etc. per tal de assessorar-se i adaptar-se a totes les seves necessitats.
– Intuïció i facilitat d’ús. Compta amb una interfície senzilla i actual, ben dissenyada i adaptada que permet a l’usuari una accessibilitat intuïtiva i de fàcil funcionament.
Innova & Solució, partner de Microsoft, és una empresa dedicada a la innovació i a la creació de solucions mitjançant softwares amb més de 20 anys d’experiència al mercat. L’empresa està actualment enfocada a la professionalització i digitalització dels processos per millorar l’eficiència de les empreses i ha desenvolupat aplicacions pel Ministeri de Educació, ciència i esport, Ministeri d’Industria i Energia o el Ministeri de Defensa, però també eines per a la gestió integral de negocis, com ara l’especialització en restauració i hostaleria. La seva llarga trajectòria fa que empreses com la Bodega Marqués del Real Tresoro, la Bodega de Forlong, el Grup Domecq o el celler Visendra, entre d’altres que han confiat ja en Innova & Solución.

ACCESO WEB INNOVA&BODEGA

Barcelona, 3 de juny de 2020

902 182 024
comercial@innovasolucion.es

____________________________________________________________________________________________________

Redacción: WBPRESS By Salvador Llauradó | 04 | 06 | 2020 | Fuente: PCatS Comunicació Tel. 93 419 42 48

Comparte:

Articulos relacionados

El Celler Masroig preveu una verema més curta i de bona qualitat

El Celler Masroig preveu una verema més curta i de bona qualitat

El Celler Masroig preveu una verema més curta i de bona qualitat El Celler Masroig porta immers en la campanya de verema des del passat 23 d’agost, començant amb les varietats blanques –garnatxa blanca i macabeu– i es preveu que s’allargui fins als primers dies...

Tornen els dissabtes de Barbequiú! de TORELLÓ

Tornen els dissabtes de Barbequiú! de TORELLÓ

Tornen els dissabtes de Barbequiú! de TORELLÓ L’esdeveniment més festiu de Torelló torna a ser aquí! Després de l’èxit de l’any passat, tornem a organitzar la Barbequiú pels dissabtes 17 i 24 de setembre, dissabtes 1 i 8 d'octubre, podreu gaudir d’una experiència...

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »