INNOVA & BODEGA, L’APLICACIÓ EN LÍNIA PER A LA GESTIÓ DE CELLERS DE LES PIONERES EN ADAPTAR-SE AL SISTEMA SILICE
Comparte:

Per recolzar el sector davant la crisis ocasionada per la Covid19, Innova & Solución ofereix facilitats de contractació als cellers.
Amb l’objectiu de facilitar la gestió -més complexa que mai- als cellers, ja està disponible Innova & Bodega, un software innovador desenvolupat per a cellers que ofereix totes les necessitats de gestió i traçabilitat en una única eina. A més, compta amb l’adaptació al sistema SILICE, el nou sistema per a la declaració d’Hisenda per al sector vinícola que entrarà en vigor el juliol de 2020.
L’eina Innova & Bodega agrupa i permet la gestió de cada procés que es duu a terme en un celler d’elaboració, des dels controls a la vinya (necessitats, tractaments, etc.) i la verema, però també la gestió del procés d’elaboració i embotellat, així com el control de magatzem, logística i distribució dels productes finals.
Tal com apunta Ángela Pedregosa, responsable de màrqueting d’ Innova & Solución, “amb l’eina, millorem l’eficiència dels processos, les dades s’introdueixen una única vegada al sistema. Cada procés s’interrelaciona entre si per atendre la multitud de documentació requerida en un celler obtenint, a més, el cost real de cada procés. Com a factor innovador té una doble funcionalitat que permet controlar des del celler el que passa al camp “.
Les característiques diferencials de l’aplicació són:
– Digitalització. Emmagatzema la informació a un núvol propi en línia i permet, així, una utilització a través d’ordinador, tauleta o mòbil. S’adapta a les diferents plataformes, Windows, Ios i Android i per tant ofereix una gran versatilitat d’ús.
– Professionalització. Es tracta d’una única aplicació que permet l’agrupació de totes les gestions i processos en l’elaboració del vi. Per tal d’assegurar-se totes les opcions, han realitzat un exhaustiu estudi de mercat i han comptat amb diversos professionals del sector, agricultors, enòlegs experts, gerents de cellers, etc. per tal de assessorar-se i adaptar-se a totes les seves necessitats.
– Intuïció i facilitat d’ús. Compta amb una interfície senzilla i actual, ben dissenyada i adaptada que permet a l’usuari una accessibilitat intuïtiva i de fàcil funcionament.
Innova & Solució, partner de Microsoft, és una empresa dedicada a la innovació i a la creació de solucions mitjançant softwares amb més de 20 anys d’experiència al mercat. L’empresa està actualment enfocada a la professionalització i digitalització dels processos per millorar l’eficiència de les empreses i ha desenvolupat aplicacions pel Ministeri de Educació, ciència i esport, Ministeri d’Industria i Energia o el Ministeri de Defensa, però també eines per a la gestió integral de negocis, com ara l’especialització en restauració i hostaleria. La seva llarga trajectòria fa que empreses com la Bodega Marqués del Real Tresoro, la Bodega de Forlong, el Grup Domecq o el celler Visendra, entre d’altres que han confiat ja en Innova & Solución.

ACCESO WEB INNOVA&BODEGA

Barcelona, 3 de juny de 2020

902 182 024
comercial@innovasolucion.es

____________________________________________________________________________________________________

Redacción: WBPRESS By Salvador Llauradó | 04 | 06 | 2020 | Fuente: PCatS Comunicació Tel. 93 419 42 48

Comparte:

Articulos relacionados

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »
Verificado por MonsterInsights