KÀ BARCELÓ, EL VIATGE DELS SOMNIS i EL DIMONI SOTA ELS MEUS PEUS 
Comparte:

 

Dedicat als nostres AMICS, LECTORS i SEGUIDORS.

Avui us vull presentar una amiga i seguidora d’aquest blog de vi,

és escriptora, 

és la

KÀ BARCELÓ 

 

Per tots aquells que no la coneixeu, és una catalana nascuda a Barcelona, l’any 1972. Diplomada en turisme, fascinada per la seva ciutat natal i per la terra del Penedès, des d’on actualment escriu ficció, és Membre de la AELC i guanyadora del primer premi del II Concurs de Relats Eròtics amb DO Penedès 2018, amb l’obra de narrativa breu en català titulada  El viatge dels somnis.

 

El motiu de tenir-la entre nosaltres, és ben senzill, l’any 2018 va guanyar el primer premi de literatura de la Denominació d’Origen del Penedès i vull compartir amb tots vosaltres algunes de les seves obres.

 

EL VIATGE DELS SOMNIS

Per les lletres i el vi 23 d’abril. 1er PREMI II CONCURS LITERARI 2018 RELATS ERÒTICS  D.O. PENEDÈS

Dins d’aquest relat l’autora ens descriu paisatges del Penedès, el sol Mediterrani, i utilitza moltes paraules del món del vi,  com Xarel·lo, vi, vi ecològic, vinyes, Clàssic Penedès Brut Rosat, Tast a cegues, plor del cep, raïm cultivat al Penedès, Fragàncies herbàcies i Fuites exòtiques, en fi un autèntic vocabulari vinícola d’un relat dedicat al vi.

 

 

EL VIATGE DELS SOMNIS

(escenes del conte)

WALDEMAR

LA FESTA A LA MASIA

A LES GOLFES

EL SOPAR DELS SENTITS

 

Descarrega aquí el relat gratuït

 

 

 

 

Després  de llegir aquest Relat, molt interessant  i que us recomano llegir-lo,  la KÀ Barceló, vol compartir la seva NOVA Novel·la  i que la podeu trobar a Amazon. La novel·la la podeu adquirir en format de paper i digital, també us deixo l’enllaç per poder consultar aquest llibre, ara us deixo que coneixeu la novel·la.

 

AMAZON EN CATALÀ AMAZON EN CASTELLANO

 

 

EL DIMONI SOTA ELS MEUS PEUS 

PRESENTACIÓ

El dimoni sota els meus peus és una trama inspirada en la realitat de les persones que es queden sense llar. Es tracta d’una història que comença l’any 2012, en plena crisi econòmica, a Barcelona. Així, la mort de la mare del protagonista i l’acomiadament inesperat de la feina actuen com a detonador d’una metamorfosi en què l’amor, la inseguretat, la covardia i la rancúnia el portaran a prendre una decisió despietada. Una novel·la psicològica commovedora amb un toc de gènere negre.

 

 

 

WEB de la novel.la

 

 

 

 

US DEIXEM UNA BREU INTRODUCCIÓ DE LA NOVEL·LA 

Redacción: WB By Salvador Llauradó 17 | 05 | 2020 Tarragona Fuente: KÀ BARCELÓ

Comparte:

Articulos relacionados

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »
Verificado por MonsterInsights