La DO Catalunya amb XIV Premis Gaudí al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) 2022
Comparte:

El proper 6 de març se celebren els XIV Premis Gaudí al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) i, com ja és habitual, la gala serà retransmesa per TV3. Aquesta nova edició s’ha volgut mantenir amb una presencialitat reduïda i assegurant totes les mesures de seguretat.

La DO Catalunya es manté fidel al seu compromís amb la cultura i no faltarà a aquesta nova cita amb el cinema català. Per poder-ho celebrar i també per descobrir l’ampli ventall de vins de qualitat que s’elaboren sota el segell de la DO Catalunya, tots els guanyadors/es seran obsequiats amb un lot de vins DO Catalunya.

 

 Acció a les xarxes socials de la DO Catalunya

La col·laboració de la DO Catalunya arribarà també a les xarxes socials, on durant els propers dies es proposaran una sèrie de concursos referents als guanyadors i guanyadores d’aquesta edició dels Premis Gaudí. A través de l’Instagram de la DO Catalunya, la comunitat podrà fer la seva previsió sobre qui guanyarà en les categories de Millor Pel·lícula, Millor Director/a, Millor Protagonista Femenina i Millor Protagonista Masculí. Entre els participants que l’encertin se sortejaran lots de 6 vins de la DO Catalunya.

Així doncs, els usuaris hauran de decidir qui consideren que serà el/la guanyador/a entre les següents opcions:

Millor Pel·lícula

“El ventre del mar”

“Sis dies corrents”

“Tros”

“Visitant”

Millor Direcció:

Agustí Villaronga per “El ventre del mar”

Daniel Monzón per “Las leyes de la frontera”

Clara Roquet per “Libertad”

Neus Ballús per “Sis dies corrents”

Millor Protagonista Femenina

Vicky Luengo, per “Chavalas”

Begoña Vargas, per “Las leyes de la frontera”

Marta Nieto, per “Tres”

Millor Protagonista Masculí

Roger Casamajor, per “El ventre del mar”

Chechu Salgado, per “Las leyes de la frontera”

Eduard Fernández, per “Mediterráneo”

Mohamed Mellali, per “Sis dies corrents”

Antecedents de la DO Catalunya amb el món audiovisual

Aquesta col·laboració reforça encara més el suport de la DO Catalunya al sector audiovisual, que els darrers anys s’ha vist reflectit en la col·laboració amb diferents festivals de cinema i continguts audiovisuals com el Most Festival, el Zoom Festival o el Festival de Cinema de Menorca, així com la seva implicació en projectes com el curtmetratge Bohèmia o la participació en el documental Free Way, amb Carme Ruscalleda, entre d’altres.

Fuente: DO Catalunya | Reus

WB By Salvador Llauradó | Tarragona | 24 | 02 | 2022 AEPEV 314

Comparte:

Articulos relacionados

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »
Verificado por MonsterInsights