LA DO MONTSANT ORGANITZA DOS TASTOS DURANT LA FIRA DE VI DE FALSET
Comparte:

 

Després de dos anys de reinventar-se per conviure amb la crisi sanitària, la Fira del Vi de Falset torna enguany reforçada: de manera presencial, amb la fira de sempre, durant el cap de setmana del 29 d’abril a l’1 de maig; i mantenint l’aposta per convertir tota la comarca en un gran aparador del vi, amb visites i degustacions als cellers que participen de la fira, i que obriran les seves portes al llarg de tot el mes de maig.

Durant el cap de setmana de la Fira, la Denominació d’Origen Montsant organitzarà dos tastos per fer arribar els seus vins de forma amena als visitants de la fira.

El primer serà un tast de garnatxes i carinyenes que portarà als participants a fer un recorregut per les diferents zones i la diversitat de sòls de la DO Montsant a través de les seves varietats tradicionals. Serà dissabte 30 a les 18:30h, a la carpa Wine Lover.

 

L’altre tast, seguint la línia de la passada edició, serà un combat de vins, però en aquesta ocasió els participants seran tots aquells que vulguin sumar-se al joc.

Així, cada participant del tast haurà d’endevinar el màxim nombre de característiques de cada un dels vins (varietats, anyades, zones…), que es tastaran a cegues. 

Una manera lúdica i divertida d’apropar-se als vins Montsant i aprendre més sobre la DO. Aquest tast tindrà lloc diumenge 1 de maig a les 12:15h, també a la carpa Wine Lover.

Els cellers Montsant a la Fira del Vi

Entre la seixantena de cellers que estaran presents en aquesta 27a edició de la Fira del Vi de Falset, els assistents podran gaudir dels vins de 28 cellers de la DO Montsant: 

Agrícola d’Ulldemolins,

Bell Cros,

Celler Cairats,

Celler Cedó Anguera,

Celler Comunica,

Celler de Capçanes,

Celler de l’Era,

Celler Gritelles,

Celler La Placeta,

Celler Laurona,

Celler Mas de Les Vinyes,

Celler Masroig,

Celler Pascona,

Celler Ronadelles,

Celler Vendrell Rived,

Cellers Capafons-Ossó,

Cellers Sant Rafel,

Cellers Unió,

Coca i Fitó,

Companyia Vitícola Sileo,

Cooperativa Falset Marçà,

Dosterras,

Estones Vins,

Josep Grau Viticultor,

Mas de l’Abundància,

Orto Vins,

Reeixir

i

Venus La Universal.

Fuente: DO Montsant | Falset

WB By Salvador Llauradó |   AEPEV 314 | Tarragona  | 21 | 04 | 2022

Comparte:

Articulos relacionados

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »
Verificado por MonsterInsights