La DO Tarragona impulsa la distribució a domicili i la venda online durant la crisi del coronavirus
Comparte:

La DO Tarragona acaba de presentar un diptic informatiu que porta per títol ‘La DO Tarragona a casa’, que s’acompanya amb el hastag #casnostraescasavostra, on qualsevol ciutadà pot connectar directament amb els cellers que fins ara ja feien venda online o que aquests dies estan posant en marxa la venda directa a domicili per tal de donar sortida als seus vins.

 

 

Descarga Aquí PDF

En el llistat publicat i distribuït digitalment s’hi troben les dades (web, mail, telèfon i fins i tot persona de contacte) de la vintena de cellers que han posat els seus vins a disposició del consumidor final. L’objectiu d’aquesta iniciativa és recolzar l’esforç dels cellers, alguns cellers de tipus familiar i de petites dimensions, que tenen grans dificultats en arribar a la gran distribució, que és la que continua funcionant amb una certa normalitat. Per aquest motiu i durant la crisi del coronavirus, alguns cellers que fins ara no oferien el servei de repartiment a domicili han volgut potenciar-lo. No cal dir que els enviaments es faran seguint escrupolosament la normativa actual i els consells de seguretat.

#casanostraescasavostra

Al mateix temps, amb el hastag #casanostraescasavostra, des de la DO Tarragona s’anima a tots els consumidors a compartir a les xarxes socials, els vins que els acompanyen durant el confinament. El Consell Regulador de la DO Tarragona vol deixar molt clar com ha fet sempre que el consum de vi amb moderació és bo i que no suposa cap factor de risc durant el confinament.

L’esforç de la petita distribució

Des de la DO Tarragona, al mateix temps que s’intenta mantenir aquesta relació directa amb els clients també es vol destacar l’esforç que petites botigues estan fent aquestes setmanes mantenint oberts els establiments en moments de greus dificultats econòmiques.

Tot i l’evident situació de crisi, la paràlisi del sector de la restauració i l’enoturisme, des del Consell Regulador es continua treballant amb els nous reptes que tenim davant un cop aquesta situació de confinament s’alleugeri o es pugui tornar a una certa normalitat, conscients plenament de les dificultats afegides que es crearan.

 

 

 

Consell Regulador de la Denominació d’Origen Tarragona
C/ de la Cort 41. Baixos.
43800 Valls
Tel: 977 217931
info@dotarragona.cat               www.dotarragona.cat

Redacción: WB By Salvador Llauradó 13|05|2020 Fuente: DO TARRAGONA

Comparte:

Articulos relacionados

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »
Verificado por MonsterInsights