LA DO TARRAGONA ORGANITZARÀ MICROTASTOS A LA FIRA ÀPAT TARRAGONA
Comparte:

LA DO TARRAGONA ORGANITZARÀ

MICROTASTOS A LA FIRA ÀPAT TARRAGONA

La Denominació d’Origen Tarragona serà present a l’edició tarragonina de la Fira Àpat, que se celebra del 25 al 27 d’aquest mes en el Recinte Firal de Tarragona.

La DO Tarragona comptarà amb un estand propi on es podran degustar alguns dels seus vins.

A més, per tal de donar a conèixer el màxim nombre possible de vins i cellers, la DO organitzarà al seu estand una sèrie de microtastos guiats que giraran al voltant de diferents temàtiques, com ara els petits cellers de la DO Tarragona o vins elaborats amb macabeu, entre altres. 

Per participar-hi, els interessats hauran d’inscriure’s al mateix estand de la DO Tarragona. Els participants, a més, entraran en el sorteig d’alguns lots de vins de la DO.

Els vins de la DO Tarragona seran presents també a la Fira Àpat Experience, la jornada professional que se celebra dilluns en el marc de Fira Àpat, i que està dirigida al sector de la restauració i l’hostaleria.

WB By Salvador Llauradó | TARRAGONA | 25 | 03 | 2023

 

Comparte:

Articulos relacionados

Un any més, el Celler Masroig es prepara per rebre la Setmana Santa

Un any més, el Celler Masroig es prepara per rebre la Setmana Santa

Un any més, el Celler Masroig es prepara per rebre la Setmana Santa amb un ampli ventall de propostes enoturístiques per gaudir del paisatge i els vins del celler. Des d’aquest pròxim dissabte, i durant tota la setmana pròxima, els visitants podran triar entre tastos...

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »
Verificado por MonsterInsights