LA DO TARRAGONA SUSPÈN L’EDICIÓ DE LA FIRA DEL VI 2020
Comparte:

Es suspèn l’edició de la Fira del Vi 2020

Tradicionalment l’acte de lliurament de premis del concurs de vins de la DO Tarragona té lloc al mes de juny i serveix com a prolegomen de la Fira del Vi, que se celebra al juny.

Enguany la crisi de la Covid-19 va obligar a aplaçar aquest acte de lliurament i també la fira, que es va decidir traslladar-la al mes d’octubre a la Plaça Corsini.

Finalment, la DO Tarragona s’ha vist obligada a cancel·lar definitivament aquesta Fira que tornarà l’any vinent, el 2021, a l’espera que la situació del país i les restriccions millorin.

El Consell Regulador de la DO Tarragona ha esperat a prendre aquesta decisió, però veient l’evolució de la situació i la previsió que continuïn les mesures restrictives, la fira tal i com l’entenem no es podrà realitzar.

També s’ha decidit ajornar fins l’any vinent en una data encara per definir la celebració de la Galeria del Macabeu, que s’havia de realitzar el dia després de la Fira del Vi al Port de Tarragona.

Imatges Fira del VI de Tarragona 2019 Fotos arxiu de Wine Black

| 01 |08 | 2020 | FUENTE: DO TARRAGONA

Comparte:

Articulos relacionados

ASSOCIATION DE LA SOMMELLERIE INTERNATIONALE JOINS WINE IN MODERATION

ASSOCIATION DE LA SOMMELLERIE INTERNATIONALE JOINS WINE IN MODERATION

Wine in Moderation is pleased to announce that the Association de la Sommellerie Internationale (ASI) joins the movement as an Associated Partner endorsing the social sustainability movement of the wine sector. Wine in Moderation and the Association de la Sommellerie...

ARRIBA LA FESTA DE LA VEREMA A LA DO ALELLA

ARRIBA LA FESTA DE LA VEREMA A LA DO ALELLA

La 47a edició de la Festa de la Verema d’Alella arrenca amb un programa d’allò més ambiciós.   Del 2 al 8 de setembre, la viticultura i la gastronomia seran les protagonistes, amb tot un seguit d’activitats que van des de tastos i visites a cellers, fins a activitats...

Etiquetes d’aliments clares i netes. Jornada tècnica en línia

Etiquetes d’aliments clares i netes. Jornada tècnica en línia

Jornada tècnica en línia Divendres, 17 de setembre de 2021 L’Escola Agrària de l’Empordà us proposa una nova jornada en el sector de la indústria alimentària. Les noves tendències dels consumidors que busquen aliments poc processats obliguen a les empreses a adaptar...

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »