LA DO TARRAGONA SUSPÈN L’EDICIÓ DE LA FIRA DEL VI 2020
Comparte:

Es suspèn l’edició de la Fira del Vi 2020

Tradicionalment l’acte de lliurament de premis del concurs de vins de la DO Tarragona té lloc al mes de juny i serveix com a prolegomen de la Fira del Vi, que se celebra al juny.

Enguany la crisi de la Covid-19 va obligar a aplaçar aquest acte de lliurament i també la fira, que es va decidir traslladar-la al mes d’octubre a la Plaça Corsini.

Finalment, la DO Tarragona s’ha vist obligada a cancel·lar definitivament aquesta Fira que tornarà l’any vinent, el 2021, a l’espera que la situació del país i les restriccions millorin.

El Consell Regulador de la DO Tarragona ha esperat a prendre aquesta decisió, però veient l’evolució de la situació i la previsió que continuïn les mesures restrictives, la fira tal i com l’entenem no es podrà realitzar.

També s’ha decidit ajornar fins l’any vinent en una data encara per definir la celebració de la Galeria del Macabeu, que s’havia de realitzar el dia després de la Fira del Vi al Port de Tarragona.

Imatges Fira del VI de Tarragona 2019 Fotos arxiu de Wine Black

| 01 |08 | 2020 | FUENTE: DO TARRAGONA

Comparte:

Articulos relacionados

Aumentan las hectáreas inscritas en la D.O. Valdepeñas

Aumentan las hectáreas inscritas en la D.O. Valdepeñas

NOTICIAS D.O. VALDEPEÑAS Casi 400 hectáreas más de viñedo se incorporan a la zona de producción de la Denominación de Origen Valdepeñas en el último año. La Denominación de Origen Valdepeñas está creciendo; tanto en bodegas y vinos, como en superficie de viñedos de...

LA DO MONTSANT, PRESENT A L’EDICIÓ 2020 DE PROWINE CHINA a SHANGHAI

LA DO MONTSANT, PRESENT A L’EDICIÓ 2020 DE PROWINE CHINA a SHANGHAI

LA DO MONTSANT, PRESENT A L’EDICIÓ 2020 DE PROWINE CHINA a SHANGHAI Del 10 al 12 de novembre, vuit cellers de la DO MONTSANT, presents en L’EDICIÓ 2020 DE PROWINE CHINA de la mà dels seus representants: Celler Cairats, Celler de Capçanes, Celler Masroig, Celler...

LA SETMANA DEL VI CATALÀ DEL 9 AL 15 DE NOVEMBRE

LA SETMANA DEL VI CATALÀ DEL 9 AL 15 DE NOVEMBRE

La Setmana del Vi Català: més de 70 activitats virtuals per gaudir de la varietat i la riquesa del vi i la vinya a Catalunya Se celebrarà del 9 al 15 de novembre en una edició completament virtual i amb un canal televisiu amb programació pròpia La Setmana del Vi...

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »