LA DO TERRA ALTA CULMINA LA SEVA SETMANA A BARCELONA AMB ACTES A LA PEDRERA
Comparte:

La Denominació d’Origen Terra Alta serà l’encarregada d’encetar, aquest pròxim cap de setmana, el cicle La Pedrera amb DO, una experiència immersiva que fusiona l’arquitectura modernista de Gaudí amb el vi i la cultura vitivinícola del territori a través de tastos i activitats culturals.

Dissabte 19 i diumenge 20, els vins de la DO Terra Alta seran els protagonistes de dos tastos guiats que serviran per aprofundir en les particularitats dels vins de la DO, amb especial atenció sobre aquells elaborats amb Garnatxa blanca, la varietat més emblemàtica de la DO Terra Alta. Serà a les 12h a la Sala Gaudí de La Pedrera.

 El vespre de dissabte, de 19h a 21h, serà el moment de portar a terme una trobada més lúdica que vincularà la cultura, la gastronomia i el vi de la DO Terra Alta al terrat de La Pedrera, un espai immillorable per gaudir dels vins en un ambient relaxat.

Excel·lent acollida als vins de la DO Terra Alta en la seva tornada a Barcelona

 

La setmana arrencava amb un tast presencial a Barcelona després de més d’any i mig sense poder oferir tastos a conseqüència de la crisi sanitària.

A l’acte van assistir periodistes i prescriptors del sector que van rebre la iniciativa amb moltes ganes de recuperar a poc a poc la normalitat.

El tast va estar guiat per Álvaro Ribalta, recentment reconegut com a Master of Wine, i amb la participació dels cellers elaboradors dels 7 vins presentats.

Els vins, que van ser triats especialment pel comitè de tast de la DO Terra Alta i entre els millor valorats a certàmens internacionals, van ser molt ben rebuts pels assistents, que els van qualificar d’“excepcionals”.

Gandesa, 16 de juny de 2021

Fuente: CRDO TERRA ALTA

WB By Salvador Llauradó Tarragona

 

Comparte:

Articulos relacionados

ASSOCIATION DE LA SOMMELLERIE INTERNATIONALE JOINS WINE IN MODERATION

ASSOCIATION DE LA SOMMELLERIE INTERNATIONALE JOINS WINE IN MODERATION

Wine in Moderation is pleased to announce that the Association de la Sommellerie Internationale (ASI) joins the movement as an Associated Partner endorsing the social sustainability movement of the wine sector. Wine in Moderation and the Association de la Sommellerie...

ARRIBA LA FESTA DE LA VEREMA A LA DO ALELLA

ARRIBA LA FESTA DE LA VEREMA A LA DO ALELLA

La 47a edició de la Festa de la Verema d’Alella arrenca amb un programa d’allò més ambiciós.   Del 2 al 8 de setembre, la viticultura i la gastronomia seran les protagonistes, amb tot un seguit d’activitats que van des de tastos i visites a cellers, fins a activitats...

Etiquetes d’aliments clares i netes. Jornada tècnica en línia

Etiquetes d’aliments clares i netes. Jornada tècnica en línia

Jornada tècnica en línia Divendres, 17 de setembre de 2021 L’Escola Agrària de l’Empordà us proposa una nova jornada en el sector de la indústria alimentària. Les noves tendències dels consumidors que busquen aliments poc processats obliguen a les empreses a adaptar...

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »