LA DO TERRA ALTA DEMANA A L’ADMINISTRACIÓ MESURES DE SUPORT ALS VITICULTORS AFECTATS
Comparte:

Davant les intenses pluges que han afectat una part important de les vinyes,  

LA DO TERRA ALTA DEMANA A L’ADMINISTRACIÓ  

MESURES DE SUPORT ALS VITICULTORS AFECTATS 

El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Terra Alta reclamarà a l’administració ajudes per als viticultors que han resultat damnificats després del darrer episodi de pluges torrencials i pedra que ha afectat la comarca de la Terra Alta i en especial als termes municipals de Batea i Caseres, tot i que també hi ha vinyes afectades als termes de Vilalba dels Arcs i La Pobla de Massaluca.  

En total, són gairebé 3.000 hectàrees les danyades per aquestes tempestes que van deixar pluges de fins a 80 litres en menys de mitja hora en algunes de les zones afectades.

A més, les pluges van anar acompanyades de pedra que han provocat uns danys als ceps que poden suposar pèrdues de producció de fins al 90% del raïm.  

Coincideix a més amb el fet que va ser pràcticament la mateixa zona la que ja va patir greus pèrdues per les tempestes i les pedregades del mes de setembre passat, en plena verema.

És, per tant, més urgent que mai trobar solucions per a una situació que cada vegada és més freqüent a conseqüència del canvi climàtic, i que deixa als viticultors desemparats a falta d’ajuts específics per part de les assegurances.  

Informació: DO Terra Alta | Gandesa | 8 de juliol de 2022 

Comunicació Consell Regulador DO Terra Alta

WB By Salvador Llauradó | AEPEV 314 | Tarragona

Comparte:

Articulos relacionados

El Celler Masroig preveu una verema més curta i de bona qualitat

El Celler Masroig preveu una verema més curta i de bona qualitat

El Celler Masroig preveu una verema més curta i de bona qualitat El Celler Masroig porta immers en la campanya de verema des del passat 23 d’agost, començant amb les varietats blanques –garnatxa blanca i macabeu– i es preveu que s’allargui fins als primers dies...

Tornen els dissabtes de Barbequiú! de TORELLÓ

Tornen els dissabtes de Barbequiú! de TORELLÓ

Tornen els dissabtes de Barbequiú! de TORELLÓ L’esdeveniment més festiu de Torelló torna a ser aquí! Després de l’èxit de l’any passat, tornem a organitzar la Barbequiú pels dissabtes 17 i 24 de setembre, dissabtes 1 i 8 d'octubre, podreu gaudir d’una experiència...

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »