LA DO TERRA ALTA ORGANITZA DUES JORNADES PROFESSIONALS EN EL MARC DE LA FESTA DEL VI
Comparte:

La Denominació d’Origen Terra Alta, en el marc de la 34a edició de la Festa del Vi, organitza dues jornades professionals per presentar tant les novetats vinícoles dels seus cellers com les propostes enoturístiques de la comarca.

La primera de les jornades tindrà lloc dilluns 25 d’octubre a l’Església del Poble Vell de Corbera (12h), on la DO Terra Alta celebra la ja tradicional jornada destinada als professionals de la restauració i l’hostaleria, així com a prescriptors i premsa especialitzada. Els assistents podran tastar un bon nombre de referències dels cellers participants, a més de maridar-les amb un dinar típic terraltí a càrrec dels restauradors de la comarca.

Presentació de la Ruta del Vi de la DO Terra Alta, divendres 29 a Batea

La novetat d’enguany serà la presentació de la Ruta del Vi de la DO Terra Alta, un projecte en què la DO porta treballant més d’un any i que serà presentada el divendres 29 a Batea (12h) en una jornada destinada a professionals del sector turístic (touroperadors, agències, hoteleria…) així com a premsa especialitzada, tant del sector turístic com del vinícola.

La jornada transcorrerà pels carrers del nucli antic de Batea, en una mostra on els cellers presentaran els seus productes enoturístics i alguns dels seus vins. La jornada estarà amenitzada amb música als carrers i un dinar maridatge amb productes típics de la comarca.

Tant per a la jornada professional del dia 25 com per a la del 29, la DO Terra Alta posarà a disposició dels assistents autocars que sortiran des de l’estació de Sants Barcelona a les 9:15, amb parada també a Tarragona a les 10:45.

Fuente: Comunicació CRDO Terra Alta

Wine Black By Salvador Llauradó | Tarragona

Comparte:

Articulos relacionados

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »
Verificado por MonsterInsights