LA DO TERRA ALTA TANCA LA SETMANA DE LA FESTA DEL VI MOLT SATISFETA PER LA BONA ACOLLIDA DE TOTS ELS ACTES
Comparte:

La 34a edició de la Festa del Vi va tancar ahir les portes després de tota una setmana plena d’actes que han servit per demostrar la bona musculatura dels vins de la Denominació d’Origen Terra Alta.  

La Nit de les Garnatxes, un dels actes centrals de la Festa, va ser tot un èxit.

Amb una reducció d’aforament del 40% per tal de garantir la seguretat dels assistents, al sopar hi van assistir 350 persones que van poder gaudir un any més d’una bona selecció de garnatxes blanques de la DO Terra Alta i maridar-les amb les propostes gastronòmiques de Vicent Guimerà, xef de L’Antic Molí d’Ulldecona.  

Pel que fa a la Mostra de Vins, s’han venut 15.600 degustacions de la trentena de cellers de la DO Terra Alta que hi han participat, el que suposa un increment del 29% respecte a les vendes del 2019.  

Jornades professionals de la DO Terra Alta  

Enguany, per tal de donar el tret de sortida de la Festa, la DO Terra Alta ha organitzat fins a tres jornades professionals destinades a públics diversos.  

La primera de totes es va celebrar dilluns 25 a l’Església del Poble Vell de Corbera.

Una jornada destinada a restauració i hostaleria que va comptar amb la participació de 30 cellers que van donar a tastar més de 150 referències als més de 200 professionals del sector que hi van participar de la jornada.  

També la jornada tècnica destinada als cellers emparats a la DO va tenir una acollida excepcional, amb més participació que mai gràcies a l’interès de les ponències i la importància de cara al futur pròxim dels cellers.

Les ajudes per al sector del vi del fons Next Generation i les oportunitats i riscos dels mercats exteriors en l’era post-Covid van ser els temes de les ponències, que van resultar de gran utilitat per als assistents.   

Finalment, divendres 29 va tenir lloc la trobada més esperada d’aquesta edició: la presentació de la Ruta del Vi de la DO Terra Alta.

Una mostra pels carrers del nucli antic de Batea destinada als professionals del sector turístic on els cellers van presentar els seus productes enoturístics, i que va servir per estrenar també els materials audiovisuals i d’identitat gràfica de la Ruta.  

L’espot de la Ruta està tenint una molt bona acollida online, amb més de 4.000 visualitzacions en 24 hores entre el canal de YouTube i les diferents xarxes socials.  

A partir d’ara, els esforços de la DO Terra Alta se centraran a seguir potenciant la seva Ruta del Vi, un gran projecte que ha de servir per popularitzar la comarca com a destí enoturístic i potenciar el model territorial i econòmic de la Terra alta, el celler de les Terres de l’Ebre.  

Fuente: DO Terra Alta

Gandesa  03 | 11 | 2021

Wine Black By Salvador Llauradó | Tarragona

 

 

Comparte:

Articulos relacionados

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »
Verificado por MonsterInsights