La Facultat d’Enologia i el llibre Creación de valor en la industria vitivinícola, de Publicacions URV, són finalistes dels premis International Wine Challenge Merchant
Comparte:
La Facultat d’Enologia i el llibre Creación de valor en la industria vitivinícola, de Publicacions URV, són finalistes dels premis International Wine Challenge Merchant

Els guardons distingeixen les iniciatives més destacades del sector del comerç i la distribució del vi

FOTO: URV Classe al celler experimental Mas dels Frares, de la Facultat d’Enologia de la URV.

L’International Wine Challenge Industry Awards 2023, un certamen internacional que impulsa l’empresa William Reed Business Media Lts., ha nominat com a finalistes la Facultat d’Enologia de la URV, en la categoria de millor centre educatiu, i el llibre Creación de valor en la industria vitivinícola, de Xavier Ybargüengoitiai editat per Publicacions URV, en la categoria de millor publicació de vins.

La Facultat d’Enologia de la URV és un centre referent de formació superior que ofereix un model pedagògic i de recerca consolidat en els àmbits de l’Enologia i la Biotecnologia. Destaca la preparació del cos docent i investigador, la implementació del coneixement pràctic, i la col·laboració amb empreses i institucions capdavanteres a Tarragona i Catalunya.

Creación de valor en la industria vitivinícola recull una sèrie de reflexions orientades a millorar la competitivitat dels cellers i la seva rendibilitat. Fa una anàlisi de la cadena de valor d’aquesta indústria, els models estratègics existents i el seu corresponent perfil econòmic, la importància de l’excel·lència operacional, el procés de construcció de la marca, i les característiques i tendències del mercat global en l’actualitat.

El lliurament de la vuitena edició dels Premis International Wine Challenge Industry Awards 2023, en l’edició espanyola, se celebrarà a Madrid el pròxim 6 de novembre.

Font: Facultat d’EnologiaPublicacions URV

WB By Salvador LLauradó | AEPEV 314 | Tarragona Octubre 23

 

 

Comparte:

Articulos relacionados

Un any més, el Celler Masroig es prepara per rebre la Setmana Santa

Un any més, el Celler Masroig es prepara per rebre la Setmana Santa

Un any més, el Celler Masroig es prepara per rebre la Setmana Santa amb un ampli ventall de propostes enoturístiques per gaudir del paisatge i els vins del celler. Des d’aquest pròxim dissabte, i durant tota la setmana pròxima, els visitants podran triar entre tastos...

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »
Verificado por MonsterInsights