La FCAC presenta el nou espai web de productes cooperatius Agrobotigues.cat
Comparte:

Una desena de cooperatives ja comercialitzen mitjançant  

la plataforma i es preveu doblar el nombre els propers mesos.

 

El Marketplace cooperatiu fomenta la venda de proximitat i la reactivació econòmica per la Covid-19 arribant a nous mercats de consumidors.

 

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) presenta el nou espai web de comercialització de productes cooperatius Agrobotigues.cat. Amb el lema “La teva Agrobotiga, més a prop que mai”, el sector aposta per un consum sostenible i la venda de proximitat.

Una desena de cooperatives ja treballen amb la plataforma i es preveu doblar el nombre de cooperatives en el projecte en els propers mesos.

FOTO: Arxiu FCAC

Ramon Sarroca, president de la FCAC, explica que “volem fomentar la reactivació econòmica de les cooperatives agràries i impulsar la competitivitat en la venda de productes agroalimentaris de proximitat creant un Marketplace cooperatiu per arribar nous mercats de consumidors.

La situació sanitària actual ha portat a un augment de les compres on-line i un canvi d’hàbits en el procés de compra i per això, des de la Federació, fem una aposta empresarial que complementa l’activitat tradicional del sector i dinamitza l’ocupació a les zones rurals”.

FOTO: Arxiu FCAC

Les cooperatives que ja es troben la plataforma de venda on-line són les tarragonines Cevipe (l’Arboç), Vinícola del Priorat (Gratallops), l’Avellanera (la Selva del Camp), Cooperativa Agrícola d’Alcover i Soldebre (Tortosa); a més de la lleidatana Fruits de Ponent (Alcarràs), la gironina Cooperativa Agrícola de Garriguella i les cooperatives Agrària Plana de Vic, Agro Igualda i Agrícola Progrés-Garbí (Malgrat de Mar) de les comarques de Barcelona.

Agrobotigues.cat ofereix més de 200 referències de productes, des dels tradicionals vi, cava, vermut, most, olis i aromatitzats a propostes d’exclusivitats i temptacions. També una varietat de fruita de temporada, conserves i sucs de fruita, llegums, verdures, hortalisses i patates que es complementen amb carn, embotits, formatges, fruita seca (ametlles, avellanes, nous), salses, olivades, olives, vinagre, cervesa i mel. Els productes es poden cercar per agrobotiga i per tipologia.

| 25 | 11 | 2020 | Fuente: FCAC

 

Comparte:

Articulos relacionados

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »
Verificado por MonsterInsights