La fira Mar de Vins de Castelldefels, del 15, 16 i 17 de setembre, pionera en la utilització de polseres
Comparte:

La fira Mar de Vins de Castelldefels, que enguany se celebra el cap de setmana del 15, 16 i 17 de setembre, fa un important pas endavant pel que fa a la tecnologia, i estrena polseres que ajudaran a controlar l’aforament de la fira i que suposaran una gran comoditat per als assistents, que només hauran de carregar la polsera a través de l’APP per poder tastar els vins de la mostra.

Mar de Vins es posiciona així com a mostra pionera en la utilització d’aquest sistema en el món del vi, sistema molt estès entre els esdeveniments musicals i lúdics, però que encara no s’ha establert en les fires vinícoles. D’aquesta manera, no només garanteixen als assistents comoditat i practicitat, ja que no hauran de fer cues per comprar tiquets, sinó que és una manera molt eficient de fer marca de la fira, a més d’un sistema més sostenible.

El funcionament de la polsera és molt senzill: els assistents tan sols s’hauran de registrar a través de l’APP i vincular la seva targeta per poder carregar la polsera. Els usuaris registrats podran vincular al seu compte tantes polseres com vulguin, i la  pèrdua de la polsera no suposarà un problema, ja que la informació continuarà estant disponible a través de l’APP. Enguany, a més, des de l’organització regalaran una consumició amb la compra i registre de la polsera.

Font: Pcats comunicació | Castelldefels, setembre de 2023

WB By Salvador Llauradó | AEPEV 314 | Tarragona

Comparte:

Articulos relacionados

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »
Verificado por MonsterInsights