La fira Mar de Vins de Castelldefels, del 15, 16 i 17 de setembre, pionera en la utilització de polseres
Comparte:

La fira Mar de Vins de Castelldefels, que enguany se celebra el cap de setmana del 15, 16 i 17 de setembre, fa un important pas endavant pel que fa a la tecnologia, i estrena polseres que ajudaran a controlar l’aforament de la fira i que suposaran una gran comoditat per als assistents, que només hauran de carregar la polsera a través de l’APP per poder tastar els vins de la mostra.

Mar de Vins es posiciona així com a mostra pionera en la utilització d’aquest sistema en el món del vi, sistema molt estès entre els esdeveniments musicals i lúdics, però que encara no s’ha establert en les fires vinícoles. D’aquesta manera, no només garanteixen als assistents comoditat i practicitat, ja que no hauran de fer cues per comprar tiquets, sinó que és una manera molt eficient de fer marca de la fira, a més d’un sistema més sostenible.

El funcionament de la polsera és molt senzill: els assistents tan sols s’hauran de registrar a través de l’APP i vincular la seva targeta per poder carregar la polsera. Els usuaris registrats podran vincular al seu compte tantes polseres com vulguin, i la  pèrdua de la polsera no suposarà un problema, ja que la informació continuarà estant disponible a través de l’APP. Enguany, a més, des de l’organització regalaran una consumició amb la compra i registre de la polsera.

Font: Pcats comunicació | Castelldefels, setembre de 2023

WB By Salvador Llauradó | AEPEV 314 | Tarragona

Comparte:

Articulos relacionados

La creación de valor, clave para el vino de Rioja

La creación de valor, clave para el vino de Rioja

La creación de valor, clave para el vino de Rioja Una jornada organizada por Grupo Rioja profundiza en las claves que permiten crecer en valor e interactuar en un mercado que se inclina a una ‘premiumización’ del producto Coincidiendo con su asamblea anual, Grupo...

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »