La moto-bar vintage de Torelló Viticultors
Comparte:

Torelló Viticultors està d’estrena amb la sorprenent Piaggio Ape 500 (model del 1964) que acaba d’arribar a la masia de Can Martí, reconvertida en “moto-bar” vintage.

La icònica moto-carro Piaggio Ape ha estat restaurada de manera totalment artesanal fins a convertir-se en aquesta divertida “moto-bar” que servirà com a punt de trobada i tast pels visitants del celler penedesenc.

Aquesta és una de les novetats que formarà part d’un conjunt d’activitats que el celler del Gelida està preparant de cara a la primavera, quan la situació sanitària millori.

Es tracta d’un vehicle de tres rodes amb cabina i part posterior adaptada, convertida en elegant wine-bar, amb barra i amb glaçonera incorporada, per poder tastar, a l’aire lliure, els vins Penedès i escumosos Corpinnat de Torelló.

Aquesta “moto-bar” vintage també es podrà moure per les vinyes de la històrica finca, desplaçar-se a actes pop-up arreu del territori, a fires de vins i a esdeveniments privats.

Els germans Paco i Toni De la Rosa Torelló es mostren il·lusionats i esperen

“poder engegar aquesta nova iniciativa ben aviat, quan la situació sanitària ho permeti”.

Un vehicle d’allò més versàtil i ple d’història que ara espera iniciar de noves a Torelló.

| 06 | 03 | 2021 | WB Salvador Llauradó FUENTE: TORELLÓ

Comparte:

Articulos relacionados

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »
Verificado por MonsterInsights