La moto-bar vintage de Torelló Viticultors
Comparte:

Torelló Viticultors està d’estrena amb la sorprenent Piaggio Ape 500 (model del 1964) que acaba d’arribar a la masia de Can Martí, reconvertida en “moto-bar” vintage.

La icònica moto-carro Piaggio Ape ha estat restaurada de manera totalment artesanal fins a convertir-se en aquesta divertida “moto-bar” que servirà com a punt de trobada i tast pels visitants del celler penedesenc.

Aquesta és una de les novetats que formarà part d’un conjunt d’activitats que el celler del Gelida està preparant de cara a la primavera, quan la situació sanitària millori.

Es tracta d’un vehicle de tres rodes amb cabina i part posterior adaptada, convertida en elegant wine-bar, amb barra i amb glaçonera incorporada, per poder tastar, a l’aire lliure, els vins Penedès i escumosos Corpinnat de Torelló.

Aquesta “moto-bar” vintage també es podrà moure per les vinyes de la històrica finca, desplaçar-se a actes pop-up arreu del territori, a fires de vins i a esdeveniments privats.

Els germans Paco i Toni De la Rosa Torelló es mostren il·lusionats i esperen

“poder engegar aquesta nova iniciativa ben aviat, quan la situació sanitària ho permeti”.

Un vehicle d’allò més versàtil i ple d’història que ara espera iniciar de noves a Torelló.

| 06 | 03 | 2021 | WB Salvador Llauradó FUENTE: TORELLÓ

Comparte:

Articulos relacionados

ASSOCIATION DE LA SOMMELLERIE INTERNATIONALE JOINS WINE IN MODERATION

ASSOCIATION DE LA SOMMELLERIE INTERNATIONALE JOINS WINE IN MODERATION

Wine in Moderation is pleased to announce that the Association de la Sommellerie Internationale (ASI) joins the movement as an Associated Partner endorsing the social sustainability movement of the wine sector. Wine in Moderation and the Association de la Sommellerie...

ARRIBA LA FESTA DE LA VEREMA A LA DO ALELLA

ARRIBA LA FESTA DE LA VEREMA A LA DO ALELLA

La 47a edició de la Festa de la Verema d’Alella arrenca amb un programa d’allò més ambiciós.   Del 2 al 8 de setembre, la viticultura i la gastronomia seran les protagonistes, amb tot un seguit d’activitats que van des de tastos i visites a cellers, fins a activitats...

Etiquetes d’aliments clares i netes. Jornada tècnica en línia

Etiquetes d’aliments clares i netes. Jornada tècnica en línia

Jornada tècnica en línia Divendres, 17 de setembre de 2021 L’Escola Agrària de l’Empordà us proposa una nova jornada en el sector de la indústria alimentària. Les noves tendències dels consumidors que busquen aliments poc processats obliguen a les empreses a adaptar...

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »