LA RUTA DE VINS DE LA DO TERRA ALTA ES PRESENTA A LA FIRA INTERNACIONAL FINE #WineTourismExpo
Comparte:

La Ruta de Vins de la DO Terra Alta participarà la pròxima setmana de la tercera edició de la fira internacional FINE #WineTourismExpo que se celebra a Valladolid els dies 1 i 2 de març. Es tracta d’un dels esdeveniments internacionals més importants pel que fa a l’enoturisme i la Denominació d’Origen Terra Alta no ha volgut perdre l’oportunitat de presentar la seva ruta als professionals del sector.

La Ruta de Vins de la DO Terra Alta assisteix a aquesta fira de la mà del Patronat de Turisme de les Terres de l’Ebre i compartirà espai amb l’Agència Catalana de Turisme juntament amb altres zones turístiques ubicades a Catalunya.

FINE #WineTourismExpo és l’únic esdeveniment internacional centrat exclusivament en l’enoturisme i amb un important èmfasi en el networking. Es tracta d’una fira eminentment professional on els representants de la Ruta de la DO Terra Alta compartiran coneixements amb altres participants i visitants amb l’objectiu de tancar acords comercials de cara a la promoció de la seva zona vitivinícola.

Sobre FINE 

Dirigida a professionals nacionals i internacionals de la indústria de l’enoturisme, FINE és un punt de trobada per al sector de l’enoturisme on es donen cita turoperadors i agències de viatge, gestors de destins, guies turístics, oficines de convencions i organitzadors professionals de congressos, portals de venda online, botigues de vins…

Amb aquest abast global, FINE atrau com a expositores a les principals empreses vitivinícoles internacionals, que comparteixen recinte amb organitzacions regionals de promotors, permetent contactes amb compradors nacionals i internacionals així com amb professionals del turisme. Per afavorir aquestes trobades, la fira compta amb dues àrees exclusives de networking, i diverses àrees comunes per compatir experiències, coneixements i trobades de caràcter més informal.

 

DO Terra Alta | Gandesa, 25 de febrer de 2022

WB By Salvador Llauradó | Tarragona | AEPEV 314

Comparte:

Articulos relacionados

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »
Verificado por MonsterInsights