L’AGRÍCOLA D’ULLDEMOLINS PRESENTA LA NOVA IMATGE DE L’OLI DOP SIURANA
Comparte:

L’Agrícola d’Ulldemolins, presenta la nova imatge del seu Oli La Llena DOP Siurana de producció integrada.

Aquesta nova etiqueta, amb un disseny més actual i fresc, incorpora a més dels segells de denominació d’origen protegida de la Unió Europea i de la DOP Siurana, el de la producció integrada i de la venda de proximitat de la qual també n’estan acreditats.

L’Oli La Llena de producció integrada és un oli d’oliva verge extra d’oliva arbequina, extret en fred i només amb procediments mecànics, amb un perfil equilibrat i harmònic, molt agradable al paladar, amb un afruitat de tipus verd i aromes secundàries de carxofa i ametlló amb tocs de tomàquet i plàtan verd.

Aquest oli tan característic d’Ulldemolins, s’obté de les oliveres centenàries ubicades a una altitud de 650 m amb pronunciats costers a les muntanyes de la Serra de la Llena, que conreen els oleïcultors socis de la cooperativa del mateix municipi.

Foto: arxiu Agrícola d’Ulldemolins

La Producció Integrada (PI) és un sistema agrícola d’elaboració d’aliments, que es basa a aplicar una combinació harmònica de factors biològics, agronòmics, químics i biotecnològics, amb la finalitat d’optimitzar la qualitat del producte, respectant el medi ambient i la salut humana.

El Consell Català de la Producció Integrada garanteix que els productes etiquetats amb el seu distintiu compleixen les normes establertes per aquest tipus de producció.

www.coopulldemolins.com

www.instagram.com/coopulldemolins

www.facebook.com/coopulldemolins

www.twitter.com/coopulldemolins

| 22 | 10 | 2020 | Fuente:  FCAC  Maria Corral

932 292 019 | 607 344 384

Comparte:

Articulos relacionados

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »
Verificado por MonsterInsights