L’EMPRESA REUSENCA MASERGRUP COMPRA VERMUTS MIRÓ
Comparte:

Foto Arxiu Infocamp

L’empresa reusenca Masergrup ha comprat Vermuts Miró.

Masergrup, de l’empresari Xavier Martínez, ha adquirit les accions de la família Miró Prats amb la intenció “d’impulsar la companyia, mantenir el seu lideratge en l’àmbit nacional i posicionar-la internacionalment”, ha exposat la nova propietat en un comunicat.

Vermuts Miró és una històrica companyia familiar fundada el 1914 a Cornudella del Montsant i establerta a la capital del Baix Camp el 1957.

En la nova etapa es mantindrà la seu social i productiva a Reus i, alhora, s’establiran noves oficines comercials internacionals.

Vermuts Miró concentra les vendes a l’Estat espanyol.

La intenció de la nova propietat és posar el focus en el mercat internacional, on l’empresa “farà una forta inversió tant a Europa com a Amèrica del Nord per competir amb marques de renom italianes”. Martínez “preveu una forta inversió econòmica en I+D+i, noves tecnologies, processos d’envasat i elaboració, i en l’ampliació logística”, ha exposat l’empresa.

Xavier Martínez també és propietari i president de TQ Tecnol S.A; i fundador, propietari i president del Consell d’Administració de GO Fruselva, una empresa alimentària especialitzada en el ‘co-manufacturing’ de productes d’alimentació infantil i sucs frescos. Alhora, Martínez és propietari de la Casa Navàs de Reus.

Empresa familiar centenària

Els orígens de l’empresa es remunten a 1914, a Cornudella de Montsant (Priorat), on els fundadors van començar a elaborar vins i vermuts a granel en un petit celler propietat de la família Miró Salvat.

Actualment continuen elaborant els seus vermuts i vins de licor seguint les fórmules originals “que encara es mantenen sota secret familiar”.

Vermuts Miró es va traslladar a Reus el 1957, i es va especialitzar en l’elaboració del tradicional i autèntic ‘Vermut de Reus’, el qual ja gaudia d’un reconegut prestigi arreu d’Europa i que va permetre a la ciutat erigir-se com a referent dins el mercat dels alcohols.

En els darrers anys, els productes de Vermuts Miró han guanyat diversos premis internacionals.

| 05 | 09 | 2020 | Fuente: ACN / INFOCAMP-TARRAGONA

 

Comparte:

Articulos relacionados

Aumentan las hectáreas inscritas en la D.O. Valdepeñas

Aumentan las hectáreas inscritas en la D.O. Valdepeñas

NOTICIAS D.O. VALDEPEÑAS Casi 400 hectáreas más de viñedo se incorporan a la zona de producción de la Denominación de Origen Valdepeñas en el último año. La Denominación de Origen Valdepeñas está creciendo; tanto en bodegas y vinos, como en superficie de viñedos de...

LA DO MONTSANT, PRESENT A L’EDICIÓ 2020 DE PROWINE CHINA a SHANGHAI

LA DO MONTSANT, PRESENT A L’EDICIÓ 2020 DE PROWINE CHINA a SHANGHAI

LA DO MONTSANT, PRESENT A L’EDICIÓ 2020 DE PROWINE CHINA a SHANGHAI Del 10 al 12 de novembre, vuit cellers de la DO MONTSANT, presents en L’EDICIÓ 2020 DE PROWINE CHINA de la mà dels seus representants: Celler Cairats, Celler de Capçanes, Celler Masroig, Celler...

LA SETMANA DEL VI CATALÀ DEL 9 AL 15 DE NOVEMBRE

LA SETMANA DEL VI CATALÀ DEL 9 AL 15 DE NOVEMBRE

La Setmana del Vi Català: més de 70 activitats virtuals per gaudir de la varietat i la riquesa del vi i la vinya a Catalunya Se celebrarà del 9 al 15 de novembre en una edició completament virtual i amb un canal televisiu amb programació pròpia La Setmana del Vi...

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »