L’EMPRESA REUSENCA MASERGRUP COMPRA VERMUTS MIRÓ
Comparte:

Foto Arxiu Infocamp

L’empresa reusenca Masergrup ha comprat Vermuts Miró.

Masergrup, de l’empresari Xavier Martínez, ha adquirit les accions de la família Miró Prats amb la intenció «d’impulsar la companyia, mantenir el seu lideratge en l’àmbit nacional i posicionar-la internacionalment», ha exposat la nova propietat en un comunicat.

Vermuts Miró és una històrica companyia familiar fundada el 1914 a Cornudella del Montsant i establerta a la capital del Baix Camp el 1957.

En la nova etapa es mantindrà la seu social i productiva a Reus i, alhora, s’establiran noves oficines comercials internacionals.

Vermuts Miró concentra les vendes a l’Estat espanyol.

La intenció de la nova propietat és posar el focus en el mercat internacional, on l’empresa «farà una forta inversió tant a Europa com a Amèrica del Nord per competir amb marques de renom italianes». Martínez «preveu una forta inversió econòmica en I+D+i, noves tecnologies, processos d’envasat i elaboració, i en l’ampliació logística», ha exposat l’empresa.

Xavier Martínez també és propietari i president de TQ Tecnol S.A; i fundador, propietari i president del Consell d’Administració de GO Fruselva, una empresa alimentària especialitzada en el ‘co-manufacturing’ de productes d’alimentació infantil i sucs frescos. Alhora, Martínez és propietari de la Casa Navàs de Reus.

Empresa familiar centenària

Els orígens de l’empresa es remunten a 1914, a Cornudella de Montsant (Priorat), on els fundadors van començar a elaborar vins i vermuts a granel en un petit celler propietat de la família Miró Salvat.

Actualment continuen elaborant els seus vermuts i vins de licor seguint les fórmules originals «que encara es mantenen sota secret familiar».

Vermuts Miró es va traslladar a Reus el 1957, i es va especialitzar en l’elaboració del tradicional i autèntic ‘Vermut de Reus’, el qual ja gaudia d’un reconegut prestigi arreu d’Europa i que va permetre a la ciutat erigir-se com a referent dins el mercat dels alcohols.

En els darrers anys, els productes de Vermuts Miró han guanyat diversos premis internacionals.

| 05 | 09 | 2020 | Fuente: ACN / INFOCAMP-TARRAGONA

 

Comparte:

Articulos relacionados

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »
Verificado por MonsterInsights