L’enoturisme a Sarral reprèn la seva activitat
Comparte:

La Cooperativa Vinícola de Sarral reprèn les activitats d’enoturisme, en aixecar-se l’estat d’alarma i iniciar la nova normalitat

 

És el primer celler productor a escala mundial de vins i caves a partir de la varietat trepat

 El celler modernista, construït el 1914, és considerat una Catedral del Vi

26 juliol 2020. La Cooperativa Vinícola de Sarral ha reprès l’activitat enoturística després que el període de confinament obligués a aturar les visites al celler. La visita guiada permet descobrir la història del celler cooperatiu, que té els seus orígens l’any 1907 i actualment és el primer productor mundial de vins i caves elaborats amb la varietat trepat, autòctona de la Conca de Barberà.

Les visites tenen com a protagonista la construcció modernista, obra de l’arquitecte Domènech i Roura l’any 1914. Es tracta d’un edifici singular i de gran valor que actualment es considera una de les  Catedrals del Vi de Catalunya.

Els visitants també recorren la cava subterrània i una vinya propera a les instal·lacions de la cooperativa, i complementen l’activitat enoturística amb la degustació de dos vins i un cava. El tast sempre inclou un rosat de la varietat trepat.

Les visites es poden realitzar tots els dissabtes i diumenges a les 11.30 h, amb reserva prèvia.

La Vinícola de Sarral és una de les cooperatives agrícoles més dinàmiques de Catalunya, compta amb 600 socis i té una producció anual de més de 8 milions de quilos de raïm. Una part important es destina a la producció de cava, que s’elabora des de 1980.

Més informació:

Sr. Jordi Salvadó, Enoturisme Vinícola de Sarral   |  977 225 494                   enoturisme@covisal.cat

 

29 | 06 | 2020 FUENTE: FEDERACIÓ DE COOPERATIVES AGRÀRIES DE CATALUNYA

Comparte:

Articulos relacionados

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »
Verificado por MonsterInsights