L’ESCOLA OBERTA DEL VI CATALÀ OBRIRÀ LES SEVES PORTES EL MES DE SETEMBRE
Comparte:

 

La primera edició de l’Escola Oberta del Vi Català se celebrarà finalment a partir del mes de setembre.

L’Escola, que devia arrencar les classes el passat mes d’abril, es va veure afectada també per la crisi sanitària de la Covid-19, que va impossibilitar la realització de les classes presencials, necessàries per als tastos que estan previstos en cada una de les sessions formatives.

Els directors, Jordi Alcover i Silvia Naranjo, responsables de La Guia de Catalunya, han decidit traslladar les classes al setembre per garantir les millors condicions del curs als alumnes inscrits.

El curs arrencarà el dissabte 5 de setembre, i s’allargaran fins al 14 de novembre.

L’espai on s’impartiran les classes, tal com s’havia anunciat en primera instància, serà el bar de vins i restaurant El Tros Vall Llach (carrer Mallorca, 303), i s’han tornat a obrir novament les inscripcions a través de la pàgina web de La Guia de Vins de Catalunya.

L’Escola Oberta vol ser, a més d’un espai de formació, un lloc per a l’anàlisi del context actual del vi català i de la seva història.

L’objectiu és facilitar, mitjançant els continguts teòrics i pràctics, un element crític imprescindible per a l’activitat present i futura dels professionals del sector, així com dels consumidors interessats pel món del vi, i en especial pel vi català.

L’Escola Oberta del Vi Català està adreçada tant a professionals en actiu que vulguin millorar els seus coneixements sobre vi català, com a aquells consumidors inquiets que vulguin conèixer el sector amb més profunditat, passant per alumnes d’hoteleria i restauració o emprenedors que vulguin obrir el seu propi negoci de vi català.

Barcelona, 28 de juliol de 2020 Fuente: PCatS Comunicació

Comparte:

Articulos relacionados

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »
Verificado por MonsterInsights