L’ONZENA EDICIÓ DE TEMPS DE VI HA GENERAT UN IMPACTE ECONÒMIC DE 3 MILIONS D’EUROS A LA CIUTAT
Comparte:

Segons un estudi de l’Ajuntament de Vilanova,

L’ONZENA EDICIÓ DE TEMPS DE VI HA GENERAT UN IMPACTE ECONÒMIC DE 3 MILIONS D’EUROS A LA CIUTAT

L’edició 2022 de Temps de Vi, a més d’haver recuperat xifres d’assistència de públic i venda de degustacions similars a les d’abans de la pandèmia, ha tingut també un important impacte econòmic sobre Vilanova i la Geltrú. Aquest impacte ha estat de gairebé 3 milions d’euros (2.884.862) segons conclou un estudi encarregat per l’ajuntament de Vilanova.

L’estudi exposa també que a la fira hi van assistir 40.000 persones, de les quals un 24% era el primer cop hi participaven. La despesa mitjana per persona va ser de 43€, i es va repartir entre la mateixa fira (52%), els restaurants i bars del centre (32%) i altres establiments de restauració de Vilanova (21%).

Pel que fa a la valoració dels participants, la fira rep una nota mitjana de 8,5 sobre 10, i el 94% dels assistents assegura que tornarà en la pròxima edició.

Informació: Pcats Comunicació  Vilanova i la Geltrú, 5 de juliol de 2022 @PcatsComunica

WB By Salvador Llauradó | Tarragona | AEPEV 314

Comparte:

Articulos relacionados

El Celler Masroig preveu una verema més curta i de bona qualitat

El Celler Masroig preveu una verema més curta i de bona qualitat

El Celler Masroig preveu una verema més curta i de bona qualitat El Celler Masroig porta immers en la campanya de verema des del passat 23 d’agost, començant amb les varietats blanques –garnatxa blanca i macabeu– i es preveu que s’allargui fins als primers dies...

Tornen els dissabtes de Barbequiú! de TORELLÓ

Tornen els dissabtes de Barbequiú! de TORELLÓ

Tornen els dissabtes de Barbequiú! de TORELLÓ L’esdeveniment més festiu de Torelló torna a ser aquí! Després de l’èxit de l’any passat, tornem a organitzar la Barbequiú pels dissabtes 17 i 24 de setembre, dissabtes 1 i 8 d'octubre, podreu gaudir d’una experiència...

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »