L’ONZENA EDICIÓ DE TEMPS DE VI HA GENERAT UN IMPACTE ECONÒMIC DE 3 MILIONS D’EUROS A LA CIUTAT
Comparte:

Segons un estudi de l’Ajuntament de Vilanova,

L’ONZENA EDICIÓ DE TEMPS DE VI HA GENERAT UN IMPACTE ECONÒMIC DE 3 MILIONS D’EUROS A LA CIUTAT

L’edició 2022 de Temps de Vi, a més d’haver recuperat xifres d’assistència de públic i venda de degustacions similars a les d’abans de la pandèmia, ha tingut també un important impacte econòmic sobre Vilanova i la Geltrú. Aquest impacte ha estat de gairebé 3 milions d’euros (2.884.862) segons conclou un estudi encarregat per l’ajuntament de Vilanova.

L’estudi exposa també que a la fira hi van assistir 40.000 persones, de les quals un 24% era el primer cop hi participaven. La despesa mitjana per persona va ser de 43€, i es va repartir entre la mateixa fira (52%), els restaurants i bars del centre (32%) i altres establiments de restauració de Vilanova (21%).

Pel que fa a la valoració dels participants, la fira rep una nota mitjana de 8,5 sobre 10, i el 94% dels assistents assegura que tornarà en la pròxima edició.

Informació: Pcats Comunicació  Vilanova i la Geltrú, 5 de juliol de 2022 @PcatsComunica

WB By Salvador Llauradó | Tarragona | AEPEV 314

Comparte:

Articulos relacionados

ELS VINS DE LA DO MONTSANT PRESENTS EN LA VII EDICIÓ DIVENDRES DIVINS

ELS VINS DE LA DO MONTSANT PRESENTS EN LA VII EDICIÓ DIVENDRES DIVINS

El cicle Divendres Divins torna a Montsant el 5 d’agost Nucli antic de Pradell de la Teixeta VII edició Divendres DiVins, les 6 DO combinen una visita en un espai patrimonial amb una proposta artística i un maridatge de vins.   5 d’agost: tornen els Divendres...

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »