L’ONZENA EDICIÓ DE TEMPS DE VI HA GENERAT UN IMPACTE ECONÒMIC DE 3 MILIONS D’EUROS A LA CIUTAT
Comparte:

Segons un estudi de l’Ajuntament de Vilanova,

L’ONZENA EDICIÓ DE TEMPS DE VI HA GENERAT UN IMPACTE ECONÒMIC DE 3 MILIONS D’EUROS A LA CIUTAT

L’edició 2022 de Temps de Vi, a més d’haver recuperat xifres d’assistència de públic i venda de degustacions similars a les d’abans de la pandèmia, ha tingut també un important impacte econòmic sobre Vilanova i la Geltrú. Aquest impacte ha estat de gairebé 3 milions d’euros (2.884.862) segons conclou un estudi encarregat per l’ajuntament de Vilanova.

L’estudi exposa també que a la fira hi van assistir 40.000 persones, de les quals un 24% era el primer cop hi participaven. La despesa mitjana per persona va ser de 43€, i es va repartir entre la mateixa fira (52%), els restaurants i bars del centre (32%) i altres establiments de restauració de Vilanova (21%).

Pel que fa a la valoració dels participants, la fira rep una nota mitjana de 8,5 sobre 10, i el 94% dels assistents assegura que tornarà en la pròxima edició.

Informació: Pcats Comunicació  Vilanova i la Geltrú, 5 de juliol de 2022 @PcatsComunica

WB By Salvador Llauradó | Tarragona | AEPEV 314

Comparte:

Articulos relacionados

La creación de valor, clave para el vino de Rioja

La creación de valor, clave para el vino de Rioja

La creación de valor, clave para el vino de Rioja Una jornada organizada por Grupo Rioja profundiza en las claves que permiten crecer en valor e interactuar en un mercado que se inclina a una ‘premiumización’ del producto Coincidiendo con su asamblea anual, Grupo...

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »