Mel Muria destaca de nou en el major reconeixement d’excel•lència del món gastronòmic
Comparte:

Es l’única marca espanyola que ha aconseguit dues estrelles en cada una de les seves varietats,

Romaní i Taronger, als Great Taste 2020 de Londres, considerats els Oscars de la Gastronomia a nivell mundial

Les varietats de Romaní i Taronger de Mel Muria són les úniques mels espanyoles que han aconseguit dues estrelles al certamen internacional

El Perelló (Tarragona), setembre de 2020.-  

Les varietats de mel de Romaní i Taronger de Mel Muria (www.mielmuria.com), produïdes de manera artesanal al municipi tarragoní del Perelló, han destacat de manera excepcional obtenint 2 estrelles en l’edició 2020 dels londinencs Great Taste Awards, considerats els Oscar de la Gastronomia a nivell mundial.

Aquest nou guardó situa els productes de l’empresa familiar espanyola entre els millors del món, segons la classificació realitzada per The Guild of Fine Food, la principal associació de productes gourmet del Regne Unit, organitzadora d’aquest certamen internacional.

Les dues varietats de Mel Muria han estat seleccionades entre els 12.777 productes presentats, procedents de 106 països, en la present edició d’aquests premis internacionals del sabor, que han estat fallats recentment a Londres (Regne Unit).

En la present edició les mels presentades han estat jutjades per 144 dels paladars més exigents de món, pertanyents a reconeguts crítics gastronòmics, xefs, cuiners, restauradors, compradors, minoristes, productors, així com per escriptors gastronòmics i periodistes especialitzats.

Els Great Taste Awards són el major reconeixement d’excel·lència en el món gastronòmic i el més cobejat de tots els premis d’aliments i begudes.

L’etiqueta Great Taste negra, a part d’una insígnia d’honor, és un indicador d’un producte excepcional, que ha estat descobert gràcies a un tast a cegues de moltes hores.

Reconegut com un segell d’excel·lència entre consumidors i minoristes, els Great Taste Awards valoren el gust per sobre de tot, sense tenir en compte la marca o el packaging del producte.

Segons Rafel Muria, president de Mel Muria:

Saber que les nostres mels tenen la garantia de ser un producte fiable basat en la qualitat i el bon gust, ens omple d’orgull i compensa tot l’esforç que posem en elles, dia a dia, tot l’equip de Mel Muria”.

Les varietats de Mel Muria, Romaní, Taronger i Farigola, també van ser guardonades  al juliol amb tres de les vuit medalles d’or concedides a productes espanyols pels London International Honey Awards 2020 (LIHA), uns premis que promouen mels de qualitat superior amb marca pròpia. 

l’edició de 2019  dels Great Taste Awards tambén va premiar amb tres estrelles les varietats de mel de Taronger amb Safrà i amb una estrella la de Taronger amb Trufa Negra d’artMuria (www.artmuria.com), la col·lecció de Mel de Luxe creada el 2014 per la companyia.

Sobre Mel Muria

La família Muria, apicultors des de 1810, ha unit el saber fer dels seus avantpassats, la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterrànies i la tecnologia més avançada per crear una gamma de productes apícoles d’altíssima qualitat.

La companyia familiar comercialitza diferents gammes de mel: Mel Natural de diverses varietats (Mel Muria i Mel La Paquita), Mel de Luxe (artMuria) i diverses gammes de Mel Ecològica de diferents varietats i sabors (Muria BIO).

Muria també ha sabut projectar de manera internacional els seus productes amb artMuria: quatre varietats de mel de luxe (romaní,  taronger, alta muntanya i bosc) d’excel·lent qualitat, que tripliquen els nivells de pol·len, comercialitzades en diversos formats i amb presentacions de luxe i que, a dia d’avui, ja s’exporten a més de 15 països.

Altres articles de Mel Muria

Per a més informació:

www.mielmuria.com

Per a més informació de Premsa:

SINGULAR PRESS

Montse Avellaneda

Tels.: 93 854 79 71 / 644 16 22 18

E-mail: info@singularpress.com

| 01 | 10 | 2020 | Fuente: FCAC Maria Corral 932 292 019 | 607 344 384

Restaurant Braseria a la Riera de Gaià-Tarragona  977 65 51 59

«Masia Catalana amb cuina Casolana»

Comparte:

Articulos relacionados

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »
Verificado por MonsterInsights