Seleccionar página
MÉS DE 400 SANITARIS I 70 CELLERS UNITS PER LA INICIATIVA #EnoturismoParaSanitarios
Comparte:

MÉS DE 400 SANITARIS I 70 CELLERS
UNITS PER LA INICIATIVA #EnoturismoParaSanitarios

Més de 70 cellers i consells reguladors de tot l’Estat s’han inscrit ja amb diferents paquets enoturístics a la iniciativa solidària #EnoturismoParaSanitarios, posada en marxa perquè els professionals sanitaris puguin relaxar-se i gaudir del patrimoni vitivinícola quan la crisi sanitària hagi passat.

Ja són més de 400 sanitaris i sanitàries els inscrits en aquesta iniciativa solidària que té com a objectiu agrair i premiar l’esforç i el sacrifici de tots aquests professionals durant aquesta crisi que també han patit en primera persona, amb més de 38.000 sanitaris contagiats metre exercien la seva feina.

Subhastes solidàries

Els promotors de la iniciativa #EnoturismoParaSanitarios, capitanejats per Carlos Águila, fundador de Guardian of Wine, han posat en marxa també a través d’Instagram una sèrie de subhastes solidàries on participen diferents personalitats del món del vi així com cellers que aporten els seus vins a la causa.

Fins ara s’han recaptat més de 4.000€

Destinats a diferents projectes com ara el popular #YoMeCorono, la Cruz Roja o el CSIC. Les properes subhastes estan previstes per al 30 d’abril i el 2 i 3 maig amb la participació de Torelló Viticultors (CORPINNAT), Bodegas Balbás (Ribera del Duero) i Bodegas Menade (Rueda).

 

Sobre el projecte

#EnoturismoParaSanitarios és una iniciativa solidària on els cellers participants aporten de forma desinteressada experiències enoturístiques perquè els professionals sanitaris que ho desitgin puguin relaxar-se quan la pandèmia del coronavirus hagi passat i el confinament s’hagi aixecat. Els sanitaris rebran, per part dels organitzadors i participants, viatges a cellers per gaudir de tastos, brunchs, dinars, sopars o passejos entre vinyes, com a opció de distensió i gaudi ben merescut.

Els cellers i denominacions d’origen que vulguin sumar-se al projecte poden fer-ho a través del web

Per contactar-nos, bé sigui per a la campanya d’Enoturisme per Sanitaris, o sol·licitud dels nostres serveis professionals:

MÓVIL: 629333199    Correu Electrònic: INFO@GUARDIANOFWINE.COM

www.guardianofwine.com

Barcelona, 28 d’abril de 2020

Redacció:

 

Comparte:

Articulos relacionados

NUEVO VERMUT MEDITERRANEO DEL CELLER COCA I FITÓ VERMUT XALAR

NUEVO VERMUT MEDITERRANEO DEL CELLER COCA I FITÓ VERMUT XALAR

La bodega Celler Coca i Fitó situada en la población del Masroig (Tarragona) acaba de lanzar al mercado un nuevo producto muy de moda en estos tiempos se trata de un Vermut Blanco Mediterráneo de la Zona de Tarragona de los Enólogos Silvia Pujol y Toni Coca. Después...

GRANDES VINOS “Over the Rainbow”, nuestro proyecto más solidario

GRANDES VINOS “Over the Rainbow”, nuestro proyecto más solidario

Gran iniciativa de estas Bodegas de Aragón, Cariñena (Zaragoza) España La Bodega Grandes Vinos, donará todos sus ingresos de la venta de 800 Packs Premium Over the Rainbow exclusivos y 17.600 Botellas Over the Rainbow Rosado a la ONG MÉDICOS DEL MUNDO, en colaboración...

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »