Més de 78.000 consumidors ja coneixen la campanya del Celler Masroig
Comparte:

Més de 78.000 consumidors ja coneixen la campanya

‘Tots busquem alguna cosa’ del Celler Masroig

El Celler Masroig, sota el lema ‘Tots busquem alguna cosa’, va posar en marxa a finals del mes de setembre una campanya per a la seva gamma de vins més emblemàtica i prèmium, Les Sorts.

Aquesta campanya va néixer en l’entorn digital, especialment a les xarxes socials, però també en mitjans de comunicació, amb l’objectiu de donar a conèixer les diferents històries que acompanyen els seus vins: Rosat, Jove, Sycar, Blanc i Vinyes Velles.

Després d’aquestes primeres setmanes d’activitat, la valoració és molt positiva.

El vídeo de llançament, que fa referència a la cerca incansable per perseguir allò que realment ens omple i ens fa feliços, ha aconseguit pràcticament 80.000 visites. 

És destacable que un gran nombre de visualitzacions corresponen sobretot als primers dies del llançament, demostrant així que els usuaris s’han interessat per descobrir-ne més sobre la campanya.

D’altra banda, setmanalment, es van compartint a través de les xarxes socials un seguit de relats amb històries dels seus protagonistes on es retrata la quotidianitat de les persones des de diferents perspectives i amb els vins de Les Sorts com a element principal.

Així mateix, el conjunt d’aquestes publicacions han obtingut un abast de més de 17.000 usuaris.

Tot i que en un primer moment la campanya s’està duent a terme sobretot en l’àmbit més digital, sí que està previst un segon estadi multicanal, en el que es desvetllaran diferents accions presencials lligades amb l’entreteniment i el llegat de Les Sorts.

Les Sorts Sycar 2021, guardonat amb un Vinari d’Or

A la Gala de Lliurament dels Premis Vinari 2021, celebrada el passat divendres 8 d’octubre a l’Auditori de Vilafranca del Penedès, el Celler Masroig va aconseguir una medalla amb un dels vins de la gamma.

Les Sorts Sycar 2018 va ser premiat amb el guardó Vinari d’Or en la categoria “Vins Negres amb Criança”.

El Masroig, 28 d’octubre del 2021

Fuente: Celler Masroig

Wine Black By Salvador Llauradó | Tarragona

Comparte:

Articulos relacionados

El Celler Masroig preveu una verema més curta i de bona qualitat

El Celler Masroig preveu una verema més curta i de bona qualitat

El Celler Masroig preveu una verema més curta i de bona qualitat El Celler Masroig porta immers en la campanya de verema des del passat 23 d’agost, començant amb les varietats blanques –garnatxa blanca i macabeu– i es preveu que s’allargui fins als primers dies...

Tornen els dissabtes de Barbequiú! de TORELLÓ

Tornen els dissabtes de Barbequiú! de TORELLÓ

Tornen els dissabtes de Barbequiú! de TORELLÓ L’esdeveniment més festiu de Torelló torna a ser aquí! Després de l’èxit de l’any passat, tornem a organitzar la Barbequiú pels dissabtes 17 i 24 de setembre, dissabtes 1 i 8 d'octubre, podreu gaudir d’una experiència...

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »