NOU VÍDEO DE LA D.O. CATALUNYA AMB ELS PRODUCTES DE PROXIMITAT
Comparte:

NOU VÍDEO DE LA D.O. CATALUNYA

AMB ELS PRODUCTES DE PROXIMITAT

 

 

WB TARRAGONA

La Denominació d’Origen Catalunya (DO Catalunya) acaba de publicar un bonic vídeo fomentant la compra de productes de casa nostra (de proximitat), i el consum del vi Català.

Ara més que mai hem de comprar productes de la nostra terra dels pagesos de Catalunya per poder preservar el nostre territori ajudant a aquestes petites empreses familiars de pagesos i de viticultors.

Des de Wine Black i aprofitant l’avinentesa, recordar que són varies les agrupacions, organitzacions i empreses que aquests dies ofereixen aquests productes directament de l’hort del pagès, productes més sans i saludables, per al seu origen i amb gust del Nostre Territori.

Gràcies a tots per fer costat comprant PRODUCTES de PROXIMITAT.

 

Edificio de la Estación Enológica, Passeig Sunyer 4-6 1º. – 43202 Reus

977 328 103            premsa@do-catalunya.com

 

Comparte:

Articulos relacionados

La creación de valor, clave para el vino de Rioja

La creación de valor, clave para el vino de Rioja

La creación de valor, clave para el vino de Rioja Una jornada organizada por Grupo Rioja profundiza en las claves que permiten crecer en valor e interactuar en un mercado que se inclina a una ‘premiumización’ del producto Coincidiendo con su asamblea anual, Grupo...

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »