NOU VÍDEO DE LA D.O. CATALUNYA AMB ELS PRODUCTES DE PROXIMITAT
Comparte:

NOU VÍDEO DE LA D.O. CATALUNYA

AMB ELS PRODUCTES DE PROXIMITAT

 

 

WB TARRAGONA

La Denominació d’Origen Catalunya (DO Catalunya) acaba de publicar un bonic vídeo fomentant la compra de productes de casa nostra (de proximitat), i el consum del vi Català.

Ara més que mai hem de comprar productes de la nostra terra dels pagesos de Catalunya per poder preservar el nostre territori ajudant a aquestes petites empreses familiars de pagesos i de viticultors.

Des de Wine Black i aprofitant l’avinentesa, recordar que són varies les agrupacions, organitzacions i empreses que aquests dies ofereixen aquests productes directament de l’hort del pagès, productes més sans i saludables, per al seu origen i amb gust del Nostre Territori.

Gràcies a tots per fer costat comprant PRODUCTES de PROXIMITAT.

 

Edificio de la Estación Enológica, Passeig Sunyer 4-6 1º. – 43202 Reus

977 328 103            premsa@do-catalunya.com

 

Comparte:

Articulos relacionados

Un any més, el Celler Masroig es prepara per rebre la Setmana Santa

Un any més, el Celler Masroig es prepara per rebre la Setmana Santa

Un any més, el Celler Masroig es prepara per rebre la Setmana Santa amb un ampli ventall de propostes enoturístiques per gaudir del paisatge i els vins del celler. Des d’aquest pròxim dissabte, i durant tota la setmana pròxima, els visitants podran triar entre tastos...

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »
Verificado por MonsterInsights