Seleccionar página
NOU VÍDEO DE LA D.O. CATALUNYA AMB ELS PRODUCTES DE PROXIMITAT
Comparte:

NOU VÍDEO DE LA D.O. CATALUNYA

AMB ELS PRODUCTES DE PROXIMITAT

 

 

WB TARRAGONA

La Denominació d’Origen Catalunya (DO Catalunya) acaba de publicar un bonic vídeo fomentant la compra de productes de casa nostra (de proximitat), i el consum del vi Català.

Ara més que mai hem de comprar productes de la nostra terra dels pagesos de Catalunya per poder preservar el nostre territori ajudant a aquestes petites empreses familiars de pagesos i de viticultors.

Des de Wine Black i aprofitant l’avinentesa, recordar que són varies les agrupacions, organitzacions i empreses que aquests dies ofereixen aquests productes directament de l’hort del pagès, productes més sans i saludables, per al seu origen i amb gust del Nostre Territori.

Gràcies a tots per fer costat comprant PRODUCTES de PROXIMITAT.

 

Edificio de la Estación Enológica, Passeig Sunyer 4-6 1º. – 43202 Reus

977 328 103            premsa@do-catalunya.com

 

Comparte:

Articulos relacionados

NUEVO VERMUT MEDITERRANEO DEL CELLER COCA I FITÓ VERMUT XALAR

NUEVO VERMUT MEDITERRANEO DEL CELLER COCA I FITÓ VERMUT XALAR

La bodega Celler Coca i Fitó situada en la población del Masroig (Tarragona) acaba de lanzar al mercado un nuevo producto muy de moda en estos tiempos se trata de un Vermut Blanco Mediterráneo de la Zona de Tarragona de los Enólogos Silvia Pujol y Toni Coca. Después...

GRANDES VINOS “Over the Rainbow”, nuestro proyecto más solidario

GRANDES VINOS “Over the Rainbow”, nuestro proyecto más solidario

Gran iniciativa de estas Bodegas de Aragón, Cariñena (Zaragoza) España La Bodega Grandes Vinos, donará todos sus ingresos de la venta de 800 Packs Premium Over the Rainbow exclusivos y 17.600 Botellas Over the Rainbow Rosado a la ONG MÉDICOS DEL MUNDO, en colaboración...

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »